Home » BILENDI: Bilendi tilbyr nå innovative løsninger for å konsultere spesifikke målgrupper rundt om i verden – 26. september 2023 kl. 17:59

BILENDI: Bilendi tilbyr nå innovative løsninger for å konsultere spesifikke målgrupper rundt om i verden – 26. september 2023 kl. 17:59

by Ashley Olsen

Bilendi tilbyr nå innovative løsninger for å konsultere spesifikke målgrupper rundt om i verden

  • Tilgang til spesialiserte mål rundt om i verden, inkludert rekruttering gjennom sosiale medier.
  • Et tilbud forsterket av mer enn 20 års erfaring innen markedsundersøkelser.

Paris, 26. september 2023 – Bilendi, en av de europeiske lederne innen teknologi og data for studier er kjent for å tilby høykvalitets, internt administrerte nettbaserte tilgangspaneler i 13 europeiske land, samt tilhørende tjenester. Ved å tilby tilgang til nisjemarkeder fullfører Bilendi sitt tilbud og kan nå også målrette seg mot mer spesifikke målgrupper.

Tilgang til spesialiserte mål rundt om i verden gjennom sampling av sosiale medier

Bilendi lanserer et nytt «Niche Sampling»-tilbud. Takket være de tusenvis av segmenteringskriteriene som er tilgjengelige på sosiale nettverk, kan Bilendi nå gi tilgang til de mest spesifikke målgruppene, for eksempel geolokaliserte mål, spesifikke kollektivtransportpassasjerer, pasienter med sjeldne sykdommer, forbrukere av luksusmerker eller andre spesifikke produkter, sport eller spesifikke aktiviteter, B2B-mål… – i Europa og rundt om i verden. Deltakernes iboende motivasjon til å dele sine meninger om temaer som er viktige for dem gir pålitelige og autentiske svar.

Et tilbud forsterket av mer enn 20 års erfaring innen markedsundersøkelser.

Bilendi er i dag en av de ledende leverandørene av online markedsundersøkelsesteknologier og -tjenester i Europa og har mer enn 20 års erfaring. Kontinuerlig forskning og investering i de nyeste teknologiene er kjernen i Bilendis strategi.

Selv med den beste porteføljen av egne paneler i Europa er det ikke mulig å nå veldig spesifikke målgrupper, da de representerer en svært liten andel av befolkningen. Mange klienter har bedt om å få intervjue disse målene, men med den anerkjente kvaliteten og erfaringen til Bilendi.

Etter flere måneder med testing og FoU ble tilbudet om nisjerekruttering lansert: en løsning som oppfyller Bilendis vanlige kvalitetsstandarder, og tilbyr ad hoc personalisert rekruttering og spørreskjemaer spesielt tilpasset sosiale nettverk.

Marc Bidou, administrerende direktør og grunnlegger av Bilendi, sier:

«I hjertet av Bilendi er våre nettbaserte tilgangspaneler, administrert utelukkende av våre interne team. De høye kvalitetsstandardene som vi respekterer, gjelder selvfølgelig også for vårt nye nisjerekrutteringstilbud : Kvalitet og åpenhet er avgjørende for oss, uansett metode som brukes. Bilendi tilbyr allerede omfattende landdekning, en rekke kvantitative og kvalitative metoder, samt en interaktiv AI-drevet plattform, Bilendi Discuss. Med Niche Recruitment kan vi nå utvide samplingsmulighetene våre ytterligere og distribuere ferdighetene våre, ikke bare gjennom våre proprietære paneler, men også gjennom sampling på sosiale medier.»

Neste utgivelse : Omsetning på 3th kvartal 2023, 8. november 2023 (etter forhandling)

I en tid hvor volumene, variasjonen og hastigheten på data som overføres og utveksles øker eksponentielt, tilbyr Bilendi en innovativ og teknologisk respons for innsamling, administrasjon og verdivurdering. Bilendi er dermed plassert i sentrum for datainnsamling, for to markedssegmenter : Teknologier og tjenester for markedsundersøkelser (studiemarkedet) og Teknologier og tjenester for kundelojalitet og engasjement (lojalitetsmarkedet).

Konsernet er preget av internasjonal innflytelse med kontorer i 13 land. : Frankrike, Storbritannia, Tyskland, Italia, Belgia, Spania, Sverige, Finland, Danmark, Sveits, Nederland, Mauritius og Marokko. Konsernet har også aktiviteter i Østerrike og Norge.

Bilendi tar et nytt viktig skritt i utviklingen i 2021 med oppkjøpet av Respondi, som vil gjøre det mulig for selskapet å bli en av de ledende aktørene innen teknologi og data for markedsundersøkelser i Europa. I 2023 vil Bilendi lansere fra Bilendi Discuss, en ny innovativ plattform som integrerer AI-funksjonalitet, basert på ChatGPT, en ny demonstrasjon av konsernets evne til å posisjonere seg i forkant av markedet ved å tilby sine kunder de mest avanserte teknologiene og tjenestene som er tilgjengelige. … i dag.

Bilendi oppnådde en omsetning på €61,5 millioner i 2022, en økning på +39,5 %, inkludert +6,3 % proforma. Konsernet er notert på Euronext Growth Paris.

ISIN-kode : FR0004174233 – Mnemo-kode : ALBLD – PME PEA kvalifisert

www.bilendi.com

Kontakter

BILENDI

Marc Bidou – President, administrerende direktør og grunnlegger

Lignende. : 01 44 88 60 30

m.bidou@bilendi.com

ACTIFIN

Analytiker og investorrelasjoner

Nicolas Lin/Alexandre Commerot

nlin/acommerot@actifin.fr

Lignende. : 01 56 88 11 24

Presseforhold

Isabelle Dray

idray@actifin.fr

Lignende. : 01 56 88 11 29

You may also like