Home » Denne 70 GB mobilplanen til en ultra-aggressiv pris sender all konkurranse til bakken 👊

Denne 70 GB mobilplanen til en ultra-aggressiv pris sender all konkurranse til bakken 👊

by Siv Jensen

Vil du endre mobilabonnementet ditt til skolestart? Gode ​​nyheter, siden det i anledning French Days er mulig å benytte seg av en begrenset serie som Cdiscount Mobile nettopp har avslørt. Frem til 2. oktober kan du abonnere på et 70 GB abonnement til 7,99 euro per måned. Uten kompromiss vil dette tillate deg å dra nytte av kvaliteten på Bouygues Telecom-nettverket.

Selvfølgelig har du de vanlige telefontjenestene, det vil si ubegrensede samtaler, SMS og MMS på fastlands-Frankrike og fra EU/DOM. Hvis du av og til reiser til EU eller de franske oversjøiske territoriene, kan du bruke opptil 10 GB Internett fra disse destinasjonene. Videre, mens alle operatører tilbyr SIM-kortet til en enkelt pris på 10 euro, koster det her kun 1 euro.

Jeg drar nytte av denne Cdiscount Mobile-pakken

Som vi sa, er det en mobilplan uten forpliktelse. Noe som betyr at du kan kansellere når du vil, uten varsel eller bevis. Med en så komfortabel pakke er det klart det beste tilbudet på markedet, siden du normalt må betale minst 15 euro for den mengden Internett. Til sammenligning lar den nåværende flaggskippakken fra RED by SFR deg få 40 GB for 9,99 euro, så den er langt fra like interessant som denne Cdiscount Mobile-pakken.

Et mobilabonnement som følger deg overalt

Mens noen operatører tilbyr ubegrensede samtaler, SMS og MMS på fastlands-Frankrike, har Cdiscount Mobile-planen fordelen av å være brukbar i Europa og franske oversjøiske territorier. Du vil med andre ord kunne holde kontakten med dine kjære når du reiser til utlandet. I tillegg, med 10 GB Internett gyldig på 30 destinasjoner i Europa (27 EU-land + Island, Liechtenstein, Norge) og 8 destinasjoner i utlandet, vil du aldri stå uten Internett for å sjekke e-posten din, foreta videosamtaler og surfe på Internett. av og til.

I tillegg, hvis du trenger mer internett, tilbyr Cdiscount Mobile en 100 GB plan for 9,99 euro. Sistnevnte vil være perfekt hvis du ofte bruker mobiltilkoblingen til smarttelefonen eller nettbrettet. Det gir deg også rett til en 10 GB Internett-konvolutt i EU og franske oversjøiske territorier, men også til ubegrensede anrop, SMS og MMS fra disse destinasjonene. Denne mobilplanen vil også fungere i tilfelle WiFi-tilkoblingen hjemme ikke er optimal.

Jeg drar nytte av denne Cdiscount Mobile-pakken

Faktisk kan du bruke mobiltelefonen din som en Internett-ruter for å løse dette problemet. Og hvis du derimot trenger å surfe på Internett ofte, sjekke sosiale nettverk, laste ned filmer og serier ved hjelp av Wi-Fi hjemme eller på kontoret, har Cdiscount Móvil en 10 GB minipakke for kun 5,99 euro per dag . måned (inkludert 10 GB i EU og franske oversjøiske territorier).

Denne formelen vil være perfekt for en tenåring eller en eldre person som ikke nødvendigvis trenger mye mobildata. Også her er det alltid med null forpliktelse, og SIM-kortet forblir på enkeltprisen på 1 euro. Kort sagt, hos Cdiscount Mobile har du mange alternativer å velge mellom. Den begrensede 70 GB-serien som ble presentert under French Days er fortsatt, etter vår mening, det beste kompromisset Gå nivå-pris forhold.

Hvordan endre mobilabonnement?

Er du overbevist av noen av mobilplanene som tilbys av Cdiscount? Kommer du fra en annen operatør og vet ikke hvordan du skal endre planen din? Vet at prosessen ikke kunne vært enklere. Når du registrerer deg, har du muligheten til å få et nytt telefonnummer eller beholde det du allerede har. Hvis du vil beholde sistnevnte, må du ringe 3179 fra mobiltelefonen din (gratis samtale).

På denne måten får du RIO-koden din, som er avgjørende for å overføre nummeret ditt til Cdiscount Mobile. Hvis du om noen måneder bestemmer deg for å velge et annet tilbud, med en annen operatør, vil prosedyren som skal følges være den samme. Vi minner om at Cdiscount Mobile er en virtuell operatør som bruker Bouygues Telecom-nettverket, som til dags dato dekker nesten 64 millioner franskmenn på et 4G-nettverk. Det vil si at deres kundeservice er 100 % dematerialisert.

Med den skjer alt online, på internett, fra abonnentområdet ditt. Derfra vil du ha rask og enkel tilgang til å overvåke ditt forbruk, dine fakturaer, dine personopplysninger osv. Det er også fordi det ikke har noen fysiske butikker og dermed lavere driftskostnader, at Cdiscount Mobile har råd til å ta så aggressive priser.

Hvis du har spørsmål om planen din, må du kontakte deres kundeservice (det samme som NRJ Mobile) fra mobilapplikasjonen eller abonnentområdet ditt på internett. Ikke vent for lenge, siden 70 GB-pakken til 7,99 euro kun er tilgjengelig under franske dager. Den forsvinner definitivt denne mandag kveld 2. oktober.

For å se Cdiscount Mobile planer, klikk her:

Se Cdiscount-mobilplaner

Hva du trenger å vite om våre gode tilbud.

Dette innholdet har du fått av ekspertene på gode råd hos JDG.
Redaksjonen deltok ikke i produksjonen. Dette innlegget kan inneholde en tilknyttet lenke: e-forhandleren kan da betale oss en provisjon (ingenting endres for deg). Prisene nevnt i denne artikkelen kan endres.

You may also like