Home » Bilnyheter: Latvias største transportør kjøper en stor flåte av Ford-lastebiler

Bilnyheter: Latvias største transportør kjøper en stor flåte av Ford-lastebiler

by Russell Crowe

For et halvt år siden spurte vi også: Ford, hva? Siden serviceselskapet for nyttekjøretøy ZK 9 ble autorisert forhandler for Ford Trucks i Latvia, har imidlertid hendelsene utviklet seg veldig raskt.

«Hva har vi gjort i mellomtiden? I mai begynte vi å tilby kundene testmaskiner. La dem se selv. Komfort og at Ford er en av de beste maskinene på markedet. Vi har allerede kjørt et par vedlikeholdslinjer med en kjørelengde på 150 000 km. Og det som gjør oss glade er at det ikke er noen irettesettelser under vedlikehold, sier Mario Raugulis, direktør for Ford Trucks ZK9 Autorisert distributør/importør.

Ford F-Max ble introdusert i 2018 og vant tittelen International Truck of the Year et år senere. Dette er ikke en liten ting.

«Det er virkelig et stort skritt i utviklingen av ZK9 og Kreiss-selskapene. På den ene siden har vi blitt forhandlere, på den andre siden har vi kjøpt Ford-biler, noe som ikke bare overrasket meg som medeier i selskap, men også ledere. Sjåfører liker å kjøre disse bilene, de sier at førerhuset er veldig stillegående, med behagelig sikt og behagelig å jobbe med, sier Sergey Zalizko, styremedlem i SIA Kreiss.

Ford F-Max-traktoren er for tiden den mest moderne Ford Trucks-modellen. Den er utstyrt med en 12,7-liters EcoTorque dieselmotor. De 500 hk har vist seg å være tilstrekkelig for både de tyske motorveiene og de italienske fjellene. SIA Kreiss er den største langdistanse speditøren i Latvia, som har testet traktorer fra ulike kjente produsenter opp gjennom årene og fortsatt bruker dem. Etter den første positive erfaringen med Ford F-Max, har ledelsen i selskapet besluttet å anskaffe en stor flåte av disse traktorene. Selims Jaziči, Ford Trucks Director Sentral- og Øst-Europa-regionen, kom til Latvia til ære for den spesielle begivenheten.

«Dette er mitt første besøk til Latvia. Det er god grunn til dette siden vi leverer 110 F-Max-maskiner til vår største kunde, Kreiss. Det er en av de største flåteleveransene i regionen. Jeg er sikker på at andre vil følge etter.» Sa Selim Yazici, Ford Trucks Regional Manager for Sentral- og Øst-Europa.

Andre leser for tiden

You may also like