Home » Bjerringbro BK har endelig møtt en verdig rival

Bjerringbro BK har endelig møtt en verdig rival

by Ashley Olsen

I Danmarks førstedivisjon fortsetter den litauiske klubben Bjerringbro BK å knuse alle konkurrenter på rad. Litauerne, som fortsatte vinnersesongen, møtte en verdig rival underveis: Horsens BK-basketspillere som ikke hadde opplevd nederlagets bitterhet før.

Litauerne startet kampen umiddelbart med en 0:8-rekke, men det tok ikke lang tid før motstanderne lukket poengforskjellen og kampen startet på poeng. Midtveis i omgangen scoret lagene tre poeng – 13:16, men Bjerringbro BKs menn, som spilte litt mer suksess de resterende fem minuttene, gikk inn i andre kvarter med en mer solid sjupoengs ledelse – 19:26.

Bjerringbro-spillerne startet andre omgang igjen med en 3:10-rekke og etter de neste to poengene tok Laurynas Lučinskas en fjorten poengs ledelse i starten av kvarteret – 22:36. Vertene lot imidlertid ikke litauerne rykke videre og reduserte poengforskjellen. Første del av kampen endte med at litauerne hadde ni poengs ledelse: 39:48.

Da lagene kom tilbake etter en lang pause, ble kampen veldig bølget. Imidlertid lyktes en vellykket litauisk seksjon – 0:10, som gjorde det mulig å gjenvinne en håndgripelig fordel på elleve poeng – 49:60. Mot slutten av kvarteret holdt poengforskjellen seg konstant og tredje kvarter endte med en trettenpoengs ledelse til Bjerringbro BK, med 56:69.

I fjerde kvartal eliminerte litauerne raskt ethvert håp fra rivalene om å kjempe om seier, og brakte forskjellen til nitten poeng i starten av kvartalet – 56:75. Horsens BK basketspillere, som aldri vant i løpet av kampen, måtte erkjenne litauernes fordel og akseptere sesongens første fiasko, resultatet: 67:89. Dette var sjette seier på rad for Bjerringbro BK! Litauerne var igjen tøffe på kanten og det ble scoret fjorten 3-poengere. Kampens mest produktive spiller, Laurynas Lučinskas, som scoret 32 ​​poeng, bidro betydelig til dette.

Vi er veldig fornøyde med denne seieren, det kan virke som en lett seier ut fra sluttresultatet, men kampen var ikke enkel. – Andrius Čybas, lagets trener, delte sine inntrykk av konkurransen. Vi manglet noen veldig viktige spillere, vi spilte kun i 7, så det var forventet at vi skulle ha en utmattelsesfaktor, men vi klarte å opprettholde konsentrasjonen og et ganske godt forsvar lenge i kampen, og vi skjøt vellykket på avstand. , treffer 14 trippel. Jeg er veldig stolt av mennene som klarte å beseire disse sterke motstanderne, som har vært truende lette å håndtere med sine motstandere så langt, så vi visste ikke hva vi kunne forvente før denne kampen.

Bjerringbro BK takker også hjertelig det store antallet fans og inviterer til å ikke gå glipp av neste kamp, ​​som finner sted førstkommende onsdag 17. november kl 19.15. hjemme mot Skovbakken 2. Bjerringbros lag venter på din stormfulle støtte.

Du kan følge lagene for å få mer informasjon og nyheter om Bjerringbro BK «Facebook-side».

Vi vil også nevne at lag Bjerringbro 2, satt sammen av veteraner og juniorer fra Danmarks 3. divisjon, starter denne sesongen og spiller mot lag Viby 2 i Viby Hallen lokalet lørdag 13. november kl 15.00.

Likte du det? Bruk et sekund på å støtte EglėT på Patreon!