Home » Blois: den unge kvinnen som ble slått av sin ekspartner i desember, vil beholde «definitive konsekvenser»

Blois: den unge kvinnen som ble slått av sin ekspartner i desember, vil beholde «definitive konsekvenser»

by Henrik Ibsen

Etter å ha blitt voldelig angrepet av sin følgesvenn i desember i Blois (Loir-et-Cher), vil en ung kvinne, nå ute av koma, beholde «definitive konsekvenser», ifølge påtalemyndigheten.

Irreversible konsekvenser. Den unge kvinnen som ble overfalt av sin ekspartner i Blois i desember i fjor, er allerede ute av koma, men vil opprettholde «endelige konsekvenser», sa aktor for Republikken Blois, Charlotte Beluet.

Den unge kvinnen var faktisk gjenstand for en medisinsk ekspertuttalelse 13. februar. Denne analysen bekreftet at de «hemorragiske hjernelesjonene» var direkte relatert til overgrepet fra hans tidligere partner.

«For øyeblikket er den vitale prognosen til den unge kvinnen ikke lenger kompromittert,» la Charlotte Beluet til, men selv om offeret «verbalt kommuniserer at hun mobiliserer seg selv, forblir den nevrologiske prognosen dyster med definitive følgetilstander som kan forventes, inkludert blindhet på høyre side . øyelidelser, kognitive forstyrrelser og i det minste forstyrrelser i bevegelsessystemet.

Aktor antydet også at offeret led av «minneskjennskap til fakta», og at «hvis hun er bevisst og ser ut til å forstå spørsmålene, svarer ikke den unge kvinnen tilstrekkelig på dem». Etter to måneders sykehusinnleggelse må offeret tilbringe flere uker til på et rehabiliteringssenter.

Hans eks-partner i varetektsfengsling

13. desember ble 24-åringen funnet bevisstløs i gangen i en bygning og lagt i koma. To timer før angrepet hennes hadde hun dratt til resepsjonen på Blois politistasjon, hvor hun var blitt invitert til å returnere dagen etter. Politimannen som ikke tok klagen hans ble suspendert og en etterforskning ble åpnet av IGPN. Fornærmedes ekskjæreste ble varetektsfengslet.

You may also like