Home » BYD sender Tangs 1000. SUV til Norge

BYD sender Tangs 1000. SUV til Norge

by Russell Crowe

BYD sender Tangs 1000. SUV til Norge

BYD sendte nylig en andre forsendelse av 450 Tangs SUV-er til Norge, det første landet i Europa hvor den kinesiske bilprodusenten planlegger å sette sin fot. BYD planlegger å levere 1500 enheter av denne bilen til Norge før årets slutt.

Denne andre leveransen følger lanseringen i Norge og en første levering i juni av 100 Tangs SUV-er til de 43 forhandlerne av importøren RSA. BYDs jakt på den «europeiske drømmen» fortsetter på et strategisk viktig tidspunkt når salget av «nye energibiler» begynner å skyte i været i nøkkelmarkeder over hele Europa. Timingen kunne ikke vært bedre, sier Isbrand Ho, administrerende direktør i BYD Europe. «Vi er glade for tilbakemeldingene vi har fått etter lanseringen av Tang SUV i Norge, og dette er bare begynnelsen på vår reise gjennom Europa.»

En million

Globalt er BYD en av de første produsentene som produserer én million elektriske kjøretøy. Den helelektriske Tang SUVen har firehjulsdrift som standard. Rekkevidden er 528 km (WLTP City) og 400 km (WLTP kombinert). Det er 8 års, 160 000 km utvidet batterigaranti.

Les også:
BYD lanserer Tang SUV i Norge

Du har nettopp lest en av de gratis premium artiklene

You may also like