Home » Canneseries tildeler den norske politiske serien «Power Play»

Canneseries tildeler den norske politiske serien «Power Play»

by Russell Crowe

Noen uker etter Series Mania avsa den andre franske seriefestivalen sin dom onsdag 19. april i Cannes.

Pilarene i internasjonal fiksjon de siste femten årene, den nordiske serien har nylig blitt erstattet av andre territorier som Israel. norsk seier maktspill i Canneseries viser at de fortsatt er der.

Nervøs, morsom, men også dyp i hennes måte å lytte til kraftens dynamikk, maktspill forteller historien om Gro Harlem Brundtland, en strålende lege, uteksaminert fra de beste universitetene, som ble statsminister i Norge etter et vanskelig opprykk på 1970-tallet. Det tykke av det foran en hektisk iscenesettelse og en tone som stadig er nær ironi, men selve det tidsriktige temaet og kvaliteten på forfatterskapet får sammenligningene til å glemme. Vi venter fortsatt på kunngjøringen fra en fransk kringkaster.

Resten av listen over priser delt ut av Lior Raz-juryen (Fauda) ga israelske kreasjoner en stor plass. Det interessante Kordfløyel forteller de nattlige eventyrene til en ung kvinne i Tel Aviv, og det er verdt det dar zuzovski prisen på tolkning (kjønnsnøytral). Samskapt av den utmerkede Reshef Levi, dedikert til en ukjent hendelse under andre verdenskrig -en fangeleir bygget i Sudan av britene-, kartago hun vant en spesiell skuespillerpris og juryprisen for videregående skole. Regissert av Woo-Sung Jeon, sørkoreaneren forhandle den vant manusprisen, og forteller historien om en grusom verden styrt av penger, der den handler om overlevelse, jordskjelv og organhandel. Et utbrudd av hjertesorg i en skremmende verden.

Den komplette listen:

Beste serie: maktspill (Norge)

Beste manus: forhandle (Sør-Korea)

Den beste musikken: maktspill

Best ytelse: Kordfløyel (Israel)

Spesiell ytelsespris: kartago (Israel)

High School Awards: kartago

Beste korte serie: Den venstrehendte sønnen (Spania)

Priser for studenter: ser ut til å gå (Canada)

Beste dokumentarserie: Tegn for endring! (Belgia)

You may also like