Home » CGG: CGG leverer en ny multiklientstudie for vurdering av CO2-lagringssteder i Nordsjøen i Storbritannia og Norge

CGG: CGG leverer en ny multiklientstudie for vurdering av CO2-lagringssteder i Nordsjøen i Storbritannia og Norge

by Russell Crowe

CGG leverer en ny multiklientstudie for evaluering av CO-lagringssteder2 i Nordsjøen i Storbritannia og Norge

Paris, Frankrike – 25. november 2021

CGG kunngjør at de har levert en ny GeoVerse™ Carbon Storage-studie dedikert til rask identifisering og evaluering av passende karbondioksidlagringssteder av industrielle operatører innen karbonsyregassfangst, bruk og lagring (CCUS). Denne studien i den nordlige Nordsjøen, tilgjengelig under lisens, vurderer potensielle CO-lagringsområder i detalj2 i området Northern Viking Graben hvor CGG har et multiklient 3D seismisk datasett i britiske og norske farvann.

Sophie Zurquiyah, administrerende direktør i CGG, sa: » Vår GeoVerse Carbon Storage-studie er en del av en ny serie produkter, som tar sikte på å støtte energiomstillingen basert på både CGGs omfattende kunnskap innen geovitenskap og deres erfaring innen dataanalyse, og som inkluderer mer enn 130 geotermiske prosjekter og bidrag til CCUS Sleipner, Troll, Weyburn, Pembina og Gorgon-prosjekter. Disse GeoVerse-produktene vil møte et bredt spekter av bruksområder, fra geotermisk ressursvurdering til CO-binding.2, gjennom leting av kritiske mineraler. »

Med utgangspunkt i CGGs unike kunnskap om brønndata, seismikk og tolkning, bruker GeoVerse Carbon Storage-studien en proprietær metodikk for å vurdere leteproblemer, utviklet av CGG-eksperter innen CCUS og dataanalyse, for å identifisere og eliminere risikoen for mulige CO-lagringssteder.2. Depotkvalitetsindekskartene er tilgjengelige gjennom GeoVerse-plattformen og gir nøkkelinformasjon for å vurdere kapasitet, injektivitet og inneslutning i omfanget av leteemner.

Om CGG:

CGG (www.cgg.com) er en global teknologileder som spesialiserer seg på geovitenskap. Med cirka 3700 ansatte over hele verden, tilbyr CGG sine kunder et komplett utvalg av data, produkter, tjenester og løsninger for ansvarlig og effektiv forvaltning av naturressurser, miljø og infrastruktur. CGG er notert på Euronext Paris SA (ISIN: 0013181864).

Kontakter:

Avdeling for kommunikasjon og investorrelasjoner

Christophe barnini
Telefon: + 33 1 64 47 38 11
E-post: christophe.barnini@cgg.com

Feste

You may also like