Home » Charlene fra Monaco forlot sykehuset: de siste nyhetene om hennes helsetilstand

Charlene fra Monaco forlot sykehuset: de siste nyhetene om hennes helsetilstand

by Russell Crowe

Charlene fra Monaco vakte bekymring. Denne fredagen 3. september ble prinsessen akutt innlagt på sykehus etter å ha «brått kollapset». Men fansen hennes er rolige: hun har allerede forlatt sykehuset i Durban.

Skjebnen vedvarer bestemt mot Charlene av Monaco. Han dro til Sør-Afrika i mars i fjor for å delta i begravelsen til Zuluenes konge, Goodwill Zwelithini kaBhekuzulu, og moren til Jacques og Gabriella planla å være tilbake de neste dagene. Men det var uten å telle livets luner, siden han var offer for en alvorlig infeksjon i ØNH-sfæren. Resultat: hun blir tvunget til å bli i hjemlandet til jeg er i stand til å fly. Og det kan vare lenge! Som prinsessen forklarte til lokalpressen, skulle hun ikke komme tilbake før i hvert fall i slutten av oktober.

Men til alles overraskelse betrodde ektemannen Alberto II denne fredagen 3. september at han kunne komme tilbake tidligere enn forventet. «Jeg vet hun kanskje sa «slutten av oktober», men det var før denne siste møteserien. Jeg er ganske sikker på at vi kan forkorte den tiden litt.»Sagt i spaltene til det amerikanske magasinet Mennesker. Men nok en gang har skjebnen forstyrret planene hans.

Charlene fra Monaco ble gjenforent med familien sin

Som avslørt eksklusivt av det sørafrikanske nettstedet Nyheter 24Charlene av Monaco ble offer for ubehag bare timer etter prins Albert IIs betryggende kunngjøring. Hun, hvem skulle det være «brått kollapset», han ble akutt behandlet på Durban sykehus. Men heldigvis stabiliserte tilstanden seg raskt. Til en slik grad At han allerede har kunnet forlate etablissementet! «Hun tilbrakte en natt på sykehuset, hvor legene utførte tester på henne og ble senere løslatt. Hun hviler nå omgitt av familien.sa en kilde til magasinet. Nyheter 24.

Selv om det er stabilisert, Charlene av Monaco må forbli under overvåking de påfølgende dagene. «Hun er for tiden veldig svak og svekket etter siste operasjon.sa kilden og refererte til hans intervensjon på grunn av hans infeksjon i ØNH-sfæren. Et uheldig tilbakeslag som burde sikker på å utsette returen til Rock

You may also like