Home » Christine and the Queens avlyser turneen

Christine and the Queens avlyser turneen

by Liv Ullmann

Christine and the Queens kansellerer de resterende datoene for deres 2023-turné på grunn av sykdom.

Christine and the Queens vil ikke lenger være på turné resten av året. Søndag kveld avslørte en offisiell uttalelse på artistens konto at han trakk seg fra veien etter å ha utviklet en sykdom.

«På grunn av helseproblemer og etter råd fra leger, er Red (alias Christine and the Queens) tvunget til å kansellere de kommende datoene for hennes 2023-turné,» kan vi lese i pressemeldingen. Turen skulle gjenopptas i ettermiddag i Montreal og avsluttes i Paris i slutten av november. Refusjon vil bli gjort på dine salgssteder. »

Artisten skulle fortsatt fremføre syv konserter i Nord-Amerika i oktober før han reiste til Europa i midten av november.

Christine and the Queens har brukt mesteparten av et år på å utvikle verden til deres siste prosjekt, Paranoia, engler, ekte kjærlighet, en popopera i tre akter fortalt av Madonna. » Jeg gikk nesten inn i selvhypnose.han sa Rullende stein om opprettelsen av albumet. Jeg var interessert i øyeblikk av forlatthet, der arbeidet så ut til å være utført gjennom kunstneren. Jeg føler at søket etter dette albumet var å fordype meg i musikken. »

Han la til: « Jeg føler at jeg kommer til å være mindre meta om kjønnet mitt og bare akseptere det. Jeg vil være en stor produsent, en stor poet, en gal utøver, uten å knekke kroppen for mye, fordi jeg allerede brakk beinet og det gjør vondt… Da jeg var ung, var jeg veldig nøye med sangen min, jeg var veldig redd for å presse stemmen min. Jeg følte meg ulykkelig og det var bare et uttrykk for spenningen min. Nå for tiden går jeg bare høyt, lavt, høyt, og det er en galopphest. Jeg føler meg bra. Det føles godt å synge og være seg selv. »

Larisa Pablo

Oversatt av redaksjonen.

You may also like