Home » Coyotes sier de skal spille på Mullett Arena neste år

Coyotes sier de skal spille på Mullett Arena neste år

by Henrik Ibsen

Arizona Coyotes har fortalt sine sesongkortholdere at de vil spille på Mullett Arena neste sesong, etter det negative utfallet av en folkeavstemning om utkastet som ble lagt frem av Tempe Sports and Entertainment på tirsdag, som kunne ha holdt laget i byen i East Valley .

«Selv om vi er veldig skuffet over at Tempe-velgerne ikke godkjente Entertainment District-prosjektet, ønsker vi å takke våre lojale fans som har støttet Coyotes gjennom årene,» skrev presidenten og administrerende direktøren i et brev fra Coyotes, Xavier A. Gutierrez. fans «I løpet av sesongen 2023-24 vil Arizona Coyotes spille på Mullett Arena. I tillegg forblir vi forpliktet til Arizona og har allerede startet nye diskusjoner med lokale myndigheter for å konsolidere et nytt permanent hjem i dalen.

Vi ser frem til å dele detaljene med deg i ukene som kommer. »

Neste sesong ville være den andre for Coyotes på Mullett Arena, som ligger på Arizona State University campus. Laget hadde spilt på Gila River Arena i Glendale siden 2003, før byen avsluttet lagets leieavtale etter sesongen 2021-22.

Prosjektet på 2,1 milliarder dollar finansiert av private midler, hadde premiere i september 2021, bestående av en arena med 16 000 seter, et inngangskompleks, to hoteller, butikker, 1600 leiligheter, en kino og en salong fra Paris. Coyotes estimerte at prosjektet ville generere 13,1 milliarder dollar i nye nettstedsutgifter (et 30-års gjennomsnitt på mer enn 435 millioner dollar).

«National Hockey League er fryktelig skuffet over resultatene av folkeavstemningen om Coyotes arena-prosjektet i Tempe,» sa NHL-kommissær Gary Bettman i en uttalelse. «Vi vil utforske med Coyotes hva alternativene er fra nå av. »

Forslag 301, 302 og 303 ble stemt over og skulle erstatte et deponi nær Tempe Town Lake med et sports- og underholdningsprosjekt.

«Vi er veldig skuffet over at Tempe-velgerne ikke vedtok forslag 301, 302 og 303. Som Tempe-ordfører Corey Woods nevnte, var dette det beste sportsforslaget i Arizonas historie, sa Gutierrez tirsdag. The Coyotes vil takke alle som støttet vår innsats og stemte ja. Det er så mange samfunnsledere som har stått på og forkjempet dette prosjektet, og vi er virkelig takknemlige. Vi vil også takke de utallige frivillige som har jobbet hardt for å gjøre Tempe Entertainment District til virkelighet, og Tempe bystyre for deres støtte. Hvis vi ønsker å oppnå et annet resultat, er vi takknemlige for de som har stilt opp med tid og talent.

«Vi vil evaluere i de kommende ukene sammen med eierne våre og National Hockey League hva neste steg for franchisen vår vil være. »

You may also like