Home » Dame. Chatterjee vs Norge og 26 andre nye serier og filmer du bør bokmerke

Dame. Chatterjee vs Norge og 26 andre nye serier og filmer du bør bokmerke

by Henrik Ibsen

Vi har satt sammen en liste over ukens nye OTT-utgivelser for å holde deg oppdatert med nye serier og filmer som kommer til Netflix, ZEE5, SonyLIV og mer. Denne ukens liste over OTT-utgivelser inkluderer alt fra rakettgutter 2 TIL Ted Lasso sesong 3, Vaathi og enda mer. Teaterutgivelser som Rani Mukerji Ms Chatterjee v. Norgeav Kapil Sharma zwigato og flere er lagt til listen. Rull ned og kryss av for de du planlegger å se denne uken.Nye OTT-utgivelser denne uken: Mrs. chatterjee vs norge &erio; 26 andre nye serier og filmer du må bokmerke.

14. mars

1. Ariyoshi Assists – Netflix

Den japanske komikeren Hiroiki Ariyoshi ønsker velkommen til en roterende liste over kjendiser som skal være vert for Netflix-showet mens han spiller assistentrollene deres. Et spennende og underholdende talkshow som lover å gjøre deg målløs.

mars, 15

2. Black Adam – Amazon Prime Video

Wrestler som ble skuespiller Dwayne Johnsons superheltfilm svart adam er planlagt å treffe Amazon Prime Video denne uken. Se Black Adam, en mann med guddommelig makt endelig løslatt etter 5000 år, og ta kampen mot Justice Society, som prøver å redde verden fra førstnevntes unike rettferdighetsmerke. Regissert av Jaume Collet-Serra, har DC-superheltfilmen Pierce Brosnan, Aldis Hodge, Noah Centineo og Sarah Shahi i sentrale roller.

3. Forandringen med Robin Roberts – Disney+ Hotstar

Se kjendisverten Robin Roberts ønske velkommen til en rekke inspirerende kvinner fra alle samfunnslag i den nye sesongen av hennes Emmy-prisvinnende talkshow. De inspirerende historiene til disse kjente gjestene vil garantert slå an hos deg.

4. Mistenkelig partner – MX-spiller

Denne ukens lange liste over OTT-utgivelser ville ikke vært komplett uten et koreansk drama. MX Players nye romantiske drama mistenkelig partner stuper inn i livet til en aktor som utvikler følelser for en advokatlærling. Handlingen tar imidlertid en interessant vri når de blir tvunget til å møte sin egen mørke side mens de løser en mystisk sak. Vil saken påvirke din personlige ligning?

5. Jungelloven – Netflix

Hvis du elsket Netflix sin overlevelsesserie Outlast (som hadde premiere i forrige uke), vil du definitivt bli hekta på den gigantiske plattformens nye realityshow, The Law Of The Jungle. . Jungelloven. Den neste serien vil inneholde en gjeng med idrettsutøvere som må fullføre en rekke utfordringer midt i jungelen for å vinne den ultimate premien.

6. Ted Lasso sesong 3 – Apple TV+

Jason Sudeikis er tilbake med nye episoder av ted lasso. Den tredje sesongen av thriller-TV-serien vil følge Ted Lasso, en amerikansk fotballsjef som tar en trenerjobb i en liten engelsk Premier League-klubb. Den nye sesongen av den kritikerroste serien vil også spille Hannah Waddingham og Brett Goldstein i nøkkelroller.

7. The Story of Pornhub: The Story of Pornhub – Netflix

I tillegg til filmer og nettserier, inkluderer denne ukens utvalg av nye OTT-utgivelser en spennende dokumentar som forteller om fremveksten og skandalene til en voksenunderholdningsplattform. Money Shot: The Pornhub Story den vil også inkludere intervjuer med artister og tidligere ansatte ved voksenunderholdningsplattformen.

16. mars

8. Rocket Boys 2 – Sony LIV

Den etterlengtede andre sesongen av RocketBoys den får endelig premiere på SonyLIV senere denne uken. Jim Sarbh og Ishwak Singh skal gjenoppta rollene sine som Dr. Homi Jehangir Bhabha og Dr. Vikram Ambalal Sarabhai, forskere som forvandlet India med sin futuristiske visjon.

9. Shadow and Bone sesong 2 – Netflix

Denne ukens lange liste over OTT-utgivelser inkluderer den svært etterlengtede andre sesongen av skygge og bein. Plottet for den nye sesongen vil fortsette å fokusere på Alina, som lever et normalt liv mens hun skjuler sin sanne personlighet for verden. Men når Darklings vokser i makt, kan han stoppe dem igjen?

10. Kuttey-Netflix

Naseeruddin Shah, Arjun Kapoor, Tabu, Konkana Sensharma og Radhika Madan spiller hovedrollene i Aasmaan Bhardwajs krimkomedie. Kuttey. Filmens historie følger tre grupper som krysser veier mens de jager en lastebil med kontanter. Imidlertid tar filmen en interessant vending når gruppene begynner å falle fra hverandre, og lar alle klare seg selv.

17. mars

11. DOM sesong 2 – Amazon Prime Video

Den andre sesongen av SOL med de brasilianske skuespillerne Gabriel Leone og Flávio Tolezani i hovedrollen, kommer til Amazon Prime Video denne uken. Den nye sesongen vil fortsette å dreie seg om far og sønn-duoen når Pedro går inn i kriminalverdenen ved å rane de rike.

12. In His Shadow – Netflix

Regissert av Marc Fouchard, i hans skygge er en spennende thriller som forteller historien om to halvbrødre som er på randen av en kollisjon etter farens alt for tidlige død. Den kommende filmen har Kaaris, Alassane Diong og Carl Malapa i fremtredende roller.

13. Bonus &erio; The Edge: A Homecoming of Sorts med David Letterman – Disney+ Hotstar

Den berømte TV-programlederen David Letterman besøker hjemmet til Bono og The Edge i Dublin i sin nye dokumentarserie. Se medlemmene av rockebandet U2 snakke om deres personlige og profesjonelle liv i Disney+ Hotstar-spesialen. Bonus &erio; The Edge: A Kind of Homecoming With David Letterman.

14. Dans 100 – Netflix

Her er et annet realityprogram som gjør ukens nye runde med OTT-lanseringer mer spennende. Kvalifikasjon dans 100Det nye showet vil dreie seg om åtte talentfulle koreografer som skal danne og dømme grupper av elitedansere.

15. Zwigato – Teater

Skuespiller-komiker Kapil Sharma skal spille hovedrollen i Emotional Nandita Das Drama zwigato. Historien om den kommende filmen følger livet til en fabrikksjef som blir tvunget til å bli med på en matleveringsplattform etter å ha mistet jobben sin under pandemien. Filmen fokuserer på situasjonen til matleveransearbeidere og problemene de møter hver dag.

16. Master in Blue – Netflix

Christoforos Papakaliatis, Haris Alexiou og Maria Kavoyianni spiller hovedrollene i den nye romantiske Netflix-serien. lærer i blått. Den nye serien handler om livet til en talentfull musiker som deltar på en festival på en pittoresk øy, men livet hans tar en uventet vending når han begynner å bekymre seg for andres problemer.

17. Swarm sesong 1 – Amazon Prime Video

Et annet krimdrama på listen over nye OTT-utgivelser denne uken er Amazon Prime Video. Sverm. Handlingen i denne kommende psykologiske thrilleren følger en ung kvinne hvis besettelse av hennes favoritt R&B-sanger tar en mørk vending.

Laget av Scott Z. Burns, denne nye antologiserien fokuserer på effektene av klimaendringer og hvordan det vil påvirke folks beslutninger i nær fremtid. Serien vil inneholde åtte gripende historier som vil holde deg underholdt gjennom uken.19. Shazam! The Fury of the Gods – Teater

Zachary Levy skal gjenoppta rollen sin i oppfølgeren Shazam! Se Shazam redde verden fra de mektige Daughters of Atlas (spilt av Lucy Liu, Rachel Zegler og Helen Mirren) i den kommende superheltfilmen… Shazam! Gudenes raseri. Regissert av David F. Sandberg vil filmen ha Zachary Levy i hovedrollen som Shazam, som slår seg sammen med vennene sine for å redde planeten.

20. Black Mafia Family sesong 2 – Lionsgate Play

Denne ukens liste over nye OTT-utgivelser inkluderer en ny sesong av Lionsgate Plays krimdokumentar Black Mafia. Familie. Basert på den inspirerende historien om to brødre som fødte den svarte mafiafamilien, lover den kommende dokumentaren å holde deg hektet på skjermen til siste slutt.

21. Sky High: The Series – Netflix

Den lange og spennende listen over nye OTT-utgivelser denne uken inkluderer en veldig medrivende krimthriller: High Sky: The Series. Historien om den kommende serien dreier seg om Sole, som bestemmer seg for å bli krimsjef etter ektemannens død for å redde sønnen.

22. Kabzaa – Teater

Skuespiller Upendra blir med Shiva Rajkumar, Kiccha Sudeepa og Shriya Saran i en tidsriktig actionthriller som tilbyr allsidig underholdning. Dette actionfylte dramaet i Kannada forteller historien om en soldat som reiser seg til toppen av underverdenen, men hvis styre er truet av en fryktløs politimann, som er fast bestemt på å ødelegge imperiet hans.

23. The Class of 2007 – Amazon Prime Video

Ta en pause fra action-thriller-titler og nyt dette nye komedie-dramaet brakt til deg av Amazon Prime Video. Kvalifikasjon klassen 2007Serien forteller historien om en gruppe kvinner som samles for gjenforeningen på videregående, men en uventet hendelse gjør denne morsomme hendelsen til et mareritt.

24. Vaathi – Netflix

Dhanush ny utgivelse Vaathi Den får premiere på Netflix denne uken. Handlingen i filmen følger en universitetsprofessor som bestemmer seg for å kjempe mot privatiseringen av utdanningen i landet. Se ham overvinne ulike hindringer i sitt ærlige forsøk i filmen regissert av Venky Atluri.

25. Forfatter Padmabhushan – ZEE5

Gitt suksessen til sørstatsfilmer i den siste tiden, Padmabhushan manusforfatter er en annen film fra Telugu-filmindustrien som lover å forandre uken din. Med Suhas og Tina Shilparaj i hovedrollene, dreier denne Shanmukha Prasanth-filmen seg om en ung forfatter hvis første bok ikke nådde publikum. Imidlertid tar livet hans en spennende vending når en ung kvinne som hevder å være hans største fan kommer inn i livet hans.

26. Pop Kaun – Hot Disney+ Star

Regissert av Farhad Samji, den nye Disney+ Hotstar-serien Pop Kaun Med blant andre Kunal Kemmu, den avdøde skuespilleren Satish Kaushik, Johny Lever og Rajpal Yadav, lover det øyeblikk av ren latter. Handlingen i den kommende serien dreier seg om Sahil, hvis søken etter sin virkelige far blir til en kaotisk reise som snur livet hans fullstendig på hodet.

27. Ms. Chatterjee v. Norge – Teater

Rani Mukerji er klar for å bringe publikum til kino igjen med en rørende historie: Ms Chatterjee v. Norge. Handlingen i den kommende filmen dreier seg om Debika Chatterjee, som av norske fostermyndigheter anses uegnet til å oppdra barna sine. Se henne kjempe mot statlige myndigheter og hennes egne familiemedlemmer for å finne barna hennes.

You may also like