Home » All Things Live fortsetter sine oppkjøp i Norge

All Things Live fortsetter sine oppkjøp i Norge

by Ashley Olsen

All Things Live styrker sin tilstedeværelse i Norge med oppkjøpet av det Oslo-baserte eventbyrået All-In.

Flyttingen kommer uker etter at All Things Live kjøpte opp HES, en av Norges største uavhengige festivalarrangører.Konsernets norske aktiviteter dekker allerede bookinger, promotering, arrangementer, komedie og festivaler gjennom datterselskapene Stageway, Komon Stageway, Latter og Stand Up Norge.

All-In ble grunnlagt i 2017 av Jens Nesse, Jan Fredrik Karlsen og Petter Stordalen og sysselsetter i dag 10 personer som jobber med bedriftsarrangementer, konserter og konferanser for norske og internasjonale kunder.

I 2022 oppnådde All-In en omsetning på 133 millioner norske kroner (9,9 millioner euro) og et resultat på 15 millioner norske kroner (1,3 millioner euro).

«Vi er stolte av det vi har oppnådd på All-In,» sa Jens Nesse, All-In medgründer og administrerende direktør. «Etter å ha grunnlagt selskapet i 2017, ble virksomheten det vi drømte om. Å være en del av en så ambisiøs familie som All Things Live vil gi oss enda mer drivstoff for å akselerere i årene som kommer. »

«Vi vil etablere oss sterkere i et viktig marked, slik at vi kan skape enda flere unike opplevelser»

«Vi fant i All Things Live alt vi lette etter. Mye erfaring, mye entusiasme og et bredt spekter av ferdigheter. Det er et slagkraftig team med store ressurser på vårt felt. Hva er det ikke å like? legger Jens Fredrik Karlsen til, medgründer av All-In.

Gry Mølleskog, administrerende direktør i All Things Live Norway og All Things Live Group: «Oppkjøpet av All-In styrker All Things Lives posisjon i det norske eventmarkedet. Kombinert med vårt engasjement i Komon-Stageway vil dette gi oss en sterkere posisjon i et viktig marked, slik at vi kan skape enda flere unike opplevelser for våre kunder.

«Kompetansen til disse to flotte eventselskapene, kombinert med de sterke teamene i Latter og Stand Up Norge, Komon-Stageway og HES, vil gjøre All Things Live til en enda mer attraktiv partner i den norske eventbransjen.I løpet av de siste 12 månedene har All Things Live-gruppen kjøpt opp Agents After All (Nederland), Musickness (Belgia), Radar Concerti (Italia) og Amaze Festival (Sverige), samt HES og All-In.

Siden det nordiske konsernet ble grunnlagt av Waterland Private Equity i 2018, har det utvidet seg til syv europeiske land og 19 selskaper, med kontorer i Oslo, Stockholm, Helsinki, København, Brussel, Milano og Amsterdam.

Selskapets portefølje spenner fra musikalske produksjoner til musikkfestivaler og stående arrangementer til stadionkonserter, med Rolling Stones, Eminem, Katy Perry og Rammstein blant sine kunder.


Få flere artikler som dette levert til innboksen din ved å abonnere på IQ Index, ICDet gratis e-nyhetsbrevet med viktig informasjon om livemusikkindustrien.

You may also like