Home » De 6 mest populære reisemålene denne sesongen: en reise til varme land koster fra 235 euro

De 6 mest populære reisemålene denne sesongen: en reise til varme land koster fra 235 euro

by Russell Crowe

Denne høsten venter litauiske turister på slutten av fløyelssesongen i Tyrkia, den mest populære vinterdestinasjonen er Egypt, de milde Kanariøyene, eksotiske destinasjoner som Den dominikanske republikk, Madeira og Thailand, som åpnes for internasjonale turister fra november . 1, sa media. Det er ikke lett å velge det perfekte feriemålet, spesielt etter en pandemisk reisepause. Rasa Levickaitė, en reiseekspert hos turoperatøren Baltic Tours, deler sine tanker om hvert land og håper tipsene vil gjøre det enkelt å velge ferie i den kalde årstiden.

Tyrkia er en verdens turistskatt

Tyrkia er et av de mest populære turistmålene i verden. I året for pandemien ble Tyrkia rangert som sjette på listen over mest besøkte land. Tyrkia-turer vil definitivt ikke skuffe deg, og du vil bli imponert over deres vennlige priser og utmerket servicekvalitet. Selvfølgelig er de utmerkede værforholdene fra tidlig april til november en av grunnene til dette landets popularitet. For ikke å glemme unik tradisjonell mat, krystallklare vannmasser, fjellterreng, kursteder, arv fra gammel arkitektur, moderne byer og idylliske landsbyer, vil Tyrkia garantert finne sitt eget hjørne av paradis, et land som passer for fans av ekstreme sanser. og fritidsreisende.

I Tyrkia kan den ukentlige hvilen, inkludert flyreisen og hotellet, velges fra 235 Eur, en mer eksklusiv ferie med catering – fra 450 Eur, et stort hotell med alt inkludert program – fra 550 Eur Foreløpig salg for sesongens varme 2022 er allerede i gang.© Orijus Gasanovas

Fargerikt egypt

Egypt er et land med evig sommer, kjent for mange for sine eldgamle skatter og sin rike kultur som har eksistert i tusenvis av år, tidløs, alltid tiltrukket reisende fra hele verden. Imidlertid har dette landet å tilby ikke bare en historisk arv, men også fantastiske feriesteder. I Egypt nyter turister de magiske Rødehavets korallrev, sandstrender, aktiv sportsunderholdning og en symfoni av aromaer, smaker og farger i lokal mat.

Hvis du er en ung og energisk reisende, planlegger du kanskje en ferie som er aktivt kjent med landets kultur og tørst etter feriens mas – Hurghada Insomnia Resort vil passe deg. Men hvis du reiser med barn eller er ute etter ro, er det lurt å velge feriestedet Sharm El Sheikh. Byen er også et flott sted for vannsport- og underholdningsentusiaster, kunst- og arkitekturelskere.

En langhelg med fire netter med hvile inkludert fly koster fra 300 Eur, en uke på et stort hotell med alt inkludert program starter på 550 Eur Ferier i Egypt er spesielt populære i vinterferien, men prisene inkl. Nyttårsaften med showet skyter i været på grunn av høyt hotellbelegg.


Egypt

Egypt

De eviggrønne Kanariøyene

Det magiske hjørnet av Kanariøyene på jorden gir et godt klima og solfylte øyeblikk omgitt av løvtrær hele året. Det er et flott alternativ for de som liker å kombinere avslapning med kunnskap om kultur og natur. Selve regionen er kjent for sin utsøkte mat, naturlige bassenger, vill vegetasjon og originale osteoppskrifter som vil glede kjennere av den mest gourmetmat.

Å reise til Kanariøyene vil etterlate mange inntrykk på hver reisende. Det viktigste er å velge det som oppfyller forventningene til den reisende. Enten det er fotturer i de vulkanske fjellene, terrengsykling, surfing, dykking, en fest som varer hele natten eller en oase av avslapning ved det krystallklare vannet på stranden. Kanariøyene tilbyr alt dette på sine hovedøyer: Gran Canaria, Tenerife og Fuerteventura.

En langhelg på Tenerife som inkluderer 4 netter, fly og transfer kan kjøpes fra 445 Euro, en reise på 7 netter per person kan nå 800 Euro. All-inclusive-programmet er ikke veldig populært, med reisende som hovedsakelig velger frokost og middag, og velger en lett lunsj på lokale restauranter.


De 6 mest populære reisemålene denne sesongen: en reise til varme land koster fra 235 euro

© Orijus Gasanovas

Eksotisk dominikanske republikk

Den dominikanske republikk er et eksotisk paradis på jorden. Ligger på en karibisk øy, er staten kjent for sin gjestfrihet, fantastiske natur, spennende historie og rike kultur, som er mest tydelig i maten og musikken i landet. En tur til Den dominikanske republikk er et flott alternativ for de som er interessert i en avslappende ferie i skyggen av palmer og kokosnøtttrær på de hvite sandstrendene av korallopprinnelse med utmerket service.

Den dominikanske republikk er et flott sted for eventyrsøkere. Frodige regnskoger, glitrende blå strender og spektakulære fossefall er bare en kort kjøretur fra landets hovedstad, Santo Domingo, og andre fargerike byer. Du kan også trene vannaktiviteter som dykking og snorkling, fossklatring, hvalsafari, fjellklatring og seiling.

Denne sesongen er det direktefly til Vilnius fra Den dominikanske republikk. Prisen for en ukes tur per person er 1100 euro.


De 6 mest populære reisemålene denne sesongen: en reise til varme land koster fra 235 euro

Aktivt Madeira

Madeira er en naturlig grønn øy av vulkansk opprinnelse som tilhører Portugal. Det er perfekt for elskere av natur og aktiv rekreasjon. Øya har fascinert turister i over hundre år med sin fantastiske natur, historie, varme klima, stadig utviklende vegetasjon og lokale viner.

Madeira Island er lett å utforske med bil, sykkel eller til fots – fjellveier gir utsikt over fantastiske naturlandskap, historiske tunneler og portugisisk kultur. Det bør huskes at det er flere strender med ubeskrivelig skjønnhet på øya, men de er ikke designet for avslapning. Og relieffet av vulkansk opprinnelse er beregnet på ryggsekkturer. Det er verdt å merke seg at turer til Madeira gir sportsfans en mulighet til å besøke fødestedet til fotballlegenden Cristiano Ronaldo og lære om ham gjennom lokalbefolkningens øyne. Sørg for å kjøpe komfortabelt og slitesterkt fottøy for lange turer og eventyr.

Prisen for en reise til Madeira med direktefly fra Vilnius med et opphold på en uke i hovedstaden Funchal er 600 Eur.


De 6 mest populære reisemålene denne sesongen: en reise til varme land koster fra 235 euro

© Arrangørarkiv

Kontrasterende thailand

Thailand er definitivt et land med kontraster og spesiell eksotikk, hvor selv den mest fantasifulle reisende vil oppdage favorittaktiviteten, maten eller stranden. Det er et flott sted å nyte det varme været og være omgitt av vennlige thailandske folk, for å bli kjent med landets unike kultur, arkitektur, religion og mat.

En tur til Thailand er det perfekte valget for de som er klare til å dykke ned i en kulinarisk gatematreise i Bangkok, hvor overfloden av krydder og smaker vil gledelig overraske selv de mest erfarne matkjennere. Også for de som er klare til å søke ekstravaganse, eventyr, beundre gatelivet, svømme i de imponerende fossefallene, bli kjent med jungelen og dyrene som bor i dem, eller bare slappe av i sanddynene ved det blå havet på de thailandske øyene . .

Fra og med 1. november. Thailand er åpent for utenlandske turister med eksepsjonelle sikkerhetskrav i tilfelle en pandemi; De oppdateres kontinuerlig av Thailands offisielle turistmyndighet. side.

I Thailand er de mest anbefalte destinasjonene for denne sesongen: Phuket (krav til pandemisk testområde gjelder), Krabi (Phi Phi-øya, Railey og Koh Ngai-strendene), Khao Lak, Samui, Koh Phang Ngan og Koh Tao.


De 6 mest populære reisemålene denne sesongen: en reise til varme land koster fra 235 euro

I følge reiseeksperten Rasa Levickaitė er å reise ikke bare en måte å se og bli kjent med verden på, ferier er en nødvendig del av det årlige regimet for å ta vare på din fysiske og mentale helse. Ved å vaksinere en stor del av samfunnet åpner stadig flere land i verden for reisemuligheter og venter nå på litauiske turister.

Det er strengt forbudt å bruke informasjonen publisert av DELFI på andre nettsteder, i media eller andre steder, eller å distribuere vårt materiale på noen måte uten samtykke, og dersom samtykke er innhentet, skal DELFI oppgis som kilde.

You may also like