Home » De 6 mest populære stereotypiene som ødelegger vår selvtillit Livet

De 6 mest populære stereotypiene som ødelegger vår selvtillit Livet

by Russell Crowe

Du trenger imidlertid ikke å få det til å se ut som om du går av forsiden av et magasin på daglig basis.

Livet i to kropper

Tomme idrettslag åpner igjen til høsten. Og med begynnelsen av det nye året, er listen over mange løfter supplert med en oppføring på en slankere og vakrere kropp. Det er skikkelig pågang i treningssentrene i januar, og nesten en av to besøkende å forberede kroppen til sommersesongen.

Kroppens kult har blitt så utbredt at hverdagen blir en konstant forberedelse. Hvorfor trenger vi en ny kropp til sommeren? Hvorfor ser den samme kroppen, perfekt innbilsk og elsket om vinteren, avdekket med fem lag med klær, ikke lenger attraktiv ut?

Det er som om du er underlegen din egen versjon i den kalde årstiden. Men seriøst? Denne sosiale holdningen er absolutt giftig. Det handler ikke bare om hvor mye vi veier, det handler ikke om ekstra kilo. Vi er unike, interessante personligheter, fulle av unike opplevelser og opplevelser, hvis kropper krymper og utvider seg. Og enten du er ute av vinduet om sommeren eller vinteren, begynner velvære med å elske det. Og for deg.

Bilde fra 123RF.com/Woman doing sports.

Hvem sa at maling er et must?

Det er kvinner som, uansett hva de gjør, har en uskreven regel: de vil aldri vises offentlig uten sminke. Ansiktet hennes lyser alltid av bronse, tette vipper strekker seg mot himmelen, slående lepper. Disse kvinnene blir på spøk fortalt at de ikke ville tatt dem ut uten søppel. Og slike fraser irriterer dem ikke i det hele tatt, selv tvert imot: Så snart de benytter anledningen til å snakke, sikrer de at enhver kvinne med respekt for seg selv, selv når hun gjør husarbeid, må være den beste versjonen av henne.

Men er det virkelig nødvendig å male for å se bra ut? Måles skjønnhet ut fra overfloden av kosmetikk som brukes? Er det nødvendig å skjule din sanne sinnstilstand for å glede noen? Maling er ikke obligatorisk. I tillegg er naturligheten tilbake på moten.

123RF.com foto / Kvinne foran et speil

123RF.com foto / Kvinne foran et speil

Kosmetikk for menn er ikke egnet for kvinner.

Selvfølgelig, avhengig av verktøyet, kan dette være en absolutt sannhet, men mesteparten av tiden er ordet «for meg» bare en markedsføringstaktikk. Spesielt når det kommer til universalprodukter som dusjsåpe, sjampo, håndkrem, etc.

Annonsen formidler at disse produktene er for menn, vær så snill å forstå: de er lite egnet for kvinner, de må ha sin egen dusjsåpe, sjampo og håndkrem. Og det er ingen hemmelighet, de koster vanligvis noen ganger mer.

Resultatet er emosjonelt, men det er morsommere å vite at ved å være så vakker og omsorgsfull investerer du mer i den skjønnheten. Og hvis du ikke bare er fornøyd med selve verktøyet, men også med dets innpakning, service, reklame, hva forstår disse mennene? Er den investeringen verdt det? Ta en nærmere titt på etikettbeskrivelsene og vurder på nytt.

Ikke fjern hår – ikke feminint

Myke, glatte ben, barbert bikiniområde, barberte armhuler – den standarden har blitt normen blant kvinner i dag. Siden en ubarbert kropp ikke er feminin, hva er feminin hvis det er en naturlig prosess?

I dag er grensene mellom konsepter kvinne og ikke feminin mer og mer forsvinner. Diskusjonen intensiveres av feministerne som slåss, utenlandske stjerner snakker også høyere, de skammer seg ikke over å dele vågale bilder på sosiale nettverk, de er ikke redde for sterk kritikk fra kommentatorer. Det er mote at det naturlige må aksepteres naturlig. Uten noen følelse av ubehag eller gjemmer seg, vokser ikke kvinner hår på «disse» stedene.

123RF.com nuotr./Depiliacija

123RF.com nuotr./Depiliacija

Menstruasjon – pinlig

Når man snakker om «de dager», prøver noen kvinner fortsatt å unngå ordet menstruasjonog leter etter en mer interessant koding for ham. Månedager, torsk, Raudondvaris-kusiner eller bare krav – Jeg kan bare ikke komme på en beskrivelse av «de dagene».

Kvinner selv snakker lavt om menstruasjon og forteller menn enda roligere, som om det var noe pinlig, som om det ikke var PMS, ingen magesmerter, ikke noe ukontrollerbart behov for søtsaker. Men alt dette er naturlige prosesser som er en del av kroppen vår.

Aldring er forårsaket av gener

Det er ikke sant. Alt avhenger av oppmerksomheten vi gir til huden i ansiktet og kroppen. Ofte bruker noen kvinner ingen krem ​​og er stolte av det, men så begynner huden å huske året som går; Uten å få nok fuktighet begynner det å utvikle seg og det dannes rynker. Derfor, uavhengig av gener og ungdommelig utseende, fuktighetsgivende og nærende krem, bør solbeskyttelse være obligatorisk i all kosmetikk.

En grundig daglig rutine beskytter kanskje ikke mot aldringsprosessen, men den bremser den betraktelig. Og mens noen av de dyre ansiktskremene bare er salgsfremmende agn, trenger huden daglig fuktighet og pleie.

123RF.com nuotr./Moteris

123RF.com nuotr./Moteris

#hermoso filterprosjektet er startet av et kosttilskudd «BioSil«.

You may also like