Home » Norge annonserer utvalg: ett kjøp av Feyenoord ja, andre nei

Norge annonserer utvalg: ett kjøp av Feyenoord ja, andre nei

by Russell Crowe

Marcus Holmgren Pedersen kan drømme om sin debut for det norske laget mot de oransje. Feyenoord-vingen er en del av den 26 mann store troppen til de tre VM-kvalifiseringskampene i begynnelsen av september.

Det er første gang at landstrener Stale Solbakken har tatt med Pedersen i det endelige utvalget. Det er ikke plass i utvalget for Feyenoords andre norske kjøp, Fredrik Aursnes. AZ-spiller Fredrik Midtsjo er heller ikke innkalt, det samme har tidligere AZ-spiller Jonas Svensson. Han gir sin plass til Pedersen. De mest kjente navnene på det norske laget er Borussia Dortmund-spissen Erling Haaland og splitter nye Arsenal-signeringen Martin Odegaard.

1. september møter Louis van Gaals nederlandske lag Norge i Oslo. Nordmennene spiller også mot Latvia og Gibraltar samme uke. Van Gaal vil offentliggjøre sitt endelige valg på fredag ​​i oppkjøringen til de tre kvalifiseringskampene. Nederland ligger for øyeblikket på andreplass i gruppen, med seks poeng på tre kamper. Norge ligger på målforskjell med Orange, men med like mange poeng. Tyrkia leder gruppen med syv poeng.

Videospiller

Se de beste fotballvideoene her

Flere videoer

You may also like