Home » Delphine Colas (Large Families) analyserer virkningen av separasjonen fra sin ekspartner på hennes to barn

Delphine Colas (Large Families) analyserer virkningen av separasjonen fra sin ekspartner på hennes to barn

by Siv Jensen

I går kl. 18.00 – kl
Sofia Bongart

Veldig nær samfunnet sitt svarte Delphine Colas på de tradisjonelle spørsmålene om mandagsettermiddagen 2. oktober. Han svarer ærlig på spørsmål om separasjonen fra sin første partner og hans kommende reiseplaner.

Resten under denne kunngjøringen.

Hvis han ikke lenger dukker opp i castingen Store familier: livet i XXLDelphine Colas liker fortsatt å dele hverdagen sin med sine 84 100 Instagram-abonnenter eller sine gamle minner med TF1-teamene. Nylig snakket Oliviers partner om den psykiske belastningen som tyngde skuldrene hans hver dag. «Jeg synes det er veldig vanskelig! Jeg prøver å ta et skritt tilbake. […] med en ulempe på grunn av uorden i rommene. Det gjør meg gal!» hun sa. Faktisk er det ikke en lett oppgave å være mor til fem barn, spesielt for Delphine Colas, som nettopp har kommet tilbake til profesjonell aktivitet. Moren skal ha eget fotostudio, som hun allerede har begynt å sette opp.

Separasjonen var smertefull for hennes to eldste barn.

Delphine Colas fødte to barn, Selena og Gabriel, fra en tidligere forening. Med Olivier hadde han Louise, Paul og Alba. I dag ser det ut til at den blandede familien har funnet sin perfekte balanse. Men hvordan er forholdet ditt til ekspartneren din? For en gangs skyld tar familieoverhodet opp temaet. I et ofte stilt spørsmål på Instagram spør en følger ham hvordan de to første barna hans opplevde separasjonen. Hun svarer: «Jeg tror det var veldig vanskelig for dem, det gikk ikke bra for dem.»

Resten under denne kunngjøringen.

Din neste boligbytte blir i Norge

Heldigvis var Delphine Colas veldig godt omgitt på den tiden. Hun legger til: «Jeg hadde fortsatt min far på den tiden, og han hjalp oss på alle måter. Og så møtte vi Olivier, som tok seg av oss tre. Han tok pakken, det uatskillelige partiet. Selena var 6 år gammel og Gabriel var 3 (Albas alder… kjære).» Angående hans neste reiseplaner, kunngjør han: «I år vil vi gjerne gå på ski, besøke Disney[land], besøk Amsterdam, Madrid (men som et par). Neste sommer skal vi se etter boligbytte i Norge.»

Artikkel skrevet i samarbeid med 6Medias

Resten under denne kunngjøringen.

You may also like