Home » Den norske prinsessen Märtha Louise forlover seg med en amerikansk sjaman

Den norske prinsessen Märtha Louise forlover seg med en amerikansk sjaman

by Henrik Ibsen

Det norske kongelige hoff kunngjorde tirsdag prinsesse Märtha Louises 50 år gamle forlovelse med amerikanske Durek Verrett, en selverklært sjaman populær blant Hollywood-stjerner.

«Hennes Majestet Kongen og Hennes Majestet Dronningen (de) sender sine varmeste gratulasjoner og ønsker dem alt godt i fremtiden,» sa kongefamilien i en uttalelse. Fjerde i rekkefølgen etter hennes bror, kronprins Haakon og deres to sønner, Märtha Louise, 50, har svært små sjanser til noen gang å bestige tronen.

Han ga opp de fleste av sine offisielle titler og plikter for mange år siden for å drive med sine private aktiviteter. Kong Haralds datter hadde for tre år siden formalisert seg til å være i et forhold med Durek Verrett (47), også kjent som «Shaman Durek». Märtha Louise har tre døtre fra et tidligere ekteskap med den norske forfatteren Ari Behn, som begikk selvmord i desember 2019. Paret ble skilt i 2016. Prinsessen er en tilhenger av «alternative terapier», og anses som eksentrisk i landet sitt. Dermed hevder han å kunne kommunisere med engler, en gave som han prøver å dele gjennom kurs og bøker.

USA-fødte Durek Verrett, som bekreftet sitt engasjement på sosiale medier, ble berømt som en stjernesjaman ved å tilby sine tjenester til kjendiser som skuespillerinnen Gwyneth Paltrow. Parets forhold har blitt spionert på av norske medier. Prinsessen har blitt anklaget for å blande forretnings- og kongelige anliggender ved å promotere en taleturné kalt «Prinsessen og sjamanen».You may also like