Home » Det finske hockeylandslaget vinner Norge overbevisende. Beste episoder/artikkel

Det finske hockeylandslaget vinner Norge overbevisende. Beste episoder/artikkel

by Russell Crowe

Resultatet av kampen var allerede avslørt: I det andre minuttet utnyttet Matiss Olimbs motstanderens feil og sendte pucken i mål, og nådde 1:0 i favør Norge.

De lyseste episodene av spillet

Norge tar uventet ledelsen

Finlands respons var ikke lang: Atte Ohtama utlignet i det 15. minutt, og nådde 1:1. Med dette resultatet tok lagene også pause etter den første tredjedelen.

Finner er lik resultatet

Den andre tredjedelen startet også med mål, denne gangen i det andre minuttet skilte Anton Lundel seg ut, og sendte pucken vakkert og korrekt i øvre høyre hjørne og kom til 2:1 i favør Finland.

Lundel setter Finland i ledelsen

Finnene fortsatte offensiven, og midt i den andre tredjedelen var stillingen allerede 3:1 i Finlands favør. Denne gangen tok Kim Nousiainen over. I denne tredje lot det finske hockeylaget ikke engang motstanderne ta igjen.

Nousiainen oppnår 3:1 til fordel for Finland

Betydelig nok startet også den tredje tredjedelen med mål, og igjen i det andre minuttet. Denne gangen klarte nordmennene å redusere målgapet, for å være presis Tobias Lindtrom.

Norge tetter målgapet

Nordmennene kunne ikke glede seg lenge, da Jere Innala igjen scoret to mål i det åttende minuttet av den tredje tredjedelen.

Finland styrker sitt lederskap

Mindre enn sju minutter fra kampslutt ga Hannes Bjorninen igjen nordmennene en stygg overraskelse, og nådde 5:2.

Finland spiller allerede det femte målet

Begge nordiske lag spilte de to første gruppekampene med samme suksess, og vant og tapte samtidig. De regjerende verdensmesterne, finnene, beseiret USA (2: 1), men etter kullene etter kampen tapte de mot Kasakhstan (1: 2). Norge har i mellomtiden tap for Tyskland (1:5) og seier over Italia (5:1).