Home » Best’s Summer Sun Protection Company kjøper norsk industripartner | Den beste, Meierijstad og Son

Best’s Summer Sun Protection Company kjøper norsk industripartner | Den beste, Meierijstad og Son

by Russell Crowe

BEST – Verano har kjøpt opp det norske selskapet Scandic Markiser AS. Bests vindus- og solbeskyttelsesspesialist annonserte det denne uken.
Gjennom oppkjøpet ønsker Verano å utvide sin virksomhet i Norge, skriver selskapet i en pressemelding. Scandic Markiser AS holder til i Hunndalen og er en av de norske markedslederne innen solskjerming.

Verano lover at det ikke blir permitteringer i Norge: både ledelsen og alle ansatte kan bli. Det norske selskapet fortsetter å drive under eget navn. Scandic Markiser AS ble stiftet i 1995. I 2020 hadde selskapet en omsetning på rundt 18 millioner euro.

Verano ble grunnlagt i 2002. Siden den gang har selskapet vokst til syv lokasjoner i Nederland og i utlandet. Mer enn 500 personer jobber for Bests selskap.

«Du går bare fortere, men sammen kommer du lenger», skriver Frank Pulles, direktør og eier av Verano. «Vi og Scandic Markiser AS tror begge på at vi sammen kan oppnå mer ved å kombinere styrker, erfaring og kunnskap.» Verano opplyste ikke hvor mye penger som er involvert i oppkjøpet.

You may also like