Home » Det polske selskapet PGNiG øker gassproduksjonen i Norge

Det polske selskapet PGNiG øker gassproduksjonen i Norge

by Russell Crowe

Det polske olje- og gasselskapet PGNiG anslår gassproduksjonen på norsk kontinentalsokkel (NCS) til 2,6 milliarder kubikkmeter (bcm) i 2022, ifølge Robert Berkowski, visepresident og administrerende direktør for Robert Berkowski i selskapet, Agency Press. Dør.

I de tre første kvartalene av 2021 utgjorde PGNiG-gassproduksjonen i Norge 0,65 bcm sammenlignet med 0,32 bcm i tilsvarende periode i 2020.

PGNiG Upstream Norway har andeler i 58 lisenser på Network Control Station. Ifølge PGNiG-anslag kan gassutvinningen på norsk sokkel nå 900 millioner kubikkmeter i 2021.

Støtte for forretningsmagasinet i Budapest

Å produsere en presse verdig navnet er en kostbar virksomhet. I 27 år har redaktørene, redaktørene og reporterne av Budapest Business Journal gjort sitt beste for å gi deg vellykkede forretningsnyheter, informasjon du kan stole på, saklig, nøyaktig og levert med tillit og gunst.

Presseorganisasjoner over hele verden strevde med å finne en forretningsmodell som ville tillate dem å fortsette å lykkes uten å kompromittere deres evne til å prestere. Nylig har noen eksperimentert med ideen om å involvere den viktigste aktøren: leserne.

Vi ønsker å tilby den samme muligheten til våre lesere. Vi vil gjerne invitere deg til å bidra til å levere den høykvalitets forretningsjournalistikken du trenger. Klikk på BBJ Support-knappen og du vil kunne velge hvor mye og hvor ofte du vil sende oss din donasjon.

You may also like