Home » FC Barcelona. Ousmane Dembele nærmer seg Premier League. Han er fristet med mye penger

FC Barcelona. Ousmane Dembele nærmer seg Premier League. Han er fristet med mye penger

by Russell Crowe

FC Barcelona kjemper for å forlenge kontrakten med Ousmane Dembélé. «Mundo Deportivo» sørger imidlertid for at franskmennenes avgang blir stadig mer sannsynlig.

Dembeles kontrakt går ut i slutten av juni neste år. Barcelona har lenge forsøkt å forlenge denne kontrakten, men så langt uten hell.

Resten av teksten under videoen.

Den franske representanten prøver å overbevise Xavi om å bli på Camp Nou. Spanjolen har gratulert 24-åringen siden begynnelsen av jobben i Barcelona. Han understreker at han er avhengig av ferdighetene sine.

Fotballspilleren gjentar i klubben at han ønsker å bli i Barcelona. Foreløpig avviser han imidlertid andre tilbud om å forlenge kontrakten. Mundo Deportivo forsikrer at det vil bli svært vanskelig å komme til enighet.

Dembélé vekker mye oppmerksomhet blant Premier League-klubber. Det har vært testet av Manchester United i lang tid. Nå har Newcastle United blitt med i kampen ved å signere den franske vingen.

«MD» hevder at «magpies» kan betale franskmennene mye penger. Den engelske klubben frister ham med en årlig inntjening på 15 millioner euro. I tillegg skulle 15 millioner euro gå til lommen hans som en del av bonusen for å signere kontrakten. Agenten hans Moussa Sissoko ville også tjene pengene hans.

Dembélé ser ut til å være nærmere Premier League hver dag. I dag er Newcastle i «pole position» i kampen om kanselleringen. – oppsummerer «MD».

Franskmannen har tapt mesteparten av denne sesongen på grunn av helseproblemer. Så langt har han kun spilt i to Barcelona-kamper.

You may also like