Home » Direktetekst: Latvia – Norge 0: 2, kampens finale – Fotball – Sportacentrs.com

Direktetekst: Latvia – Norge 0: 2, kampens finale – Fotball – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

Dører: Holanns 20 «Eljunusi 66»
Varsler: Gutkovskis 62 «Fyodorovs 90» + 2
Latvia (4-2-3-1): Steinbor (Oak 43 «) – Salvador, Tarasov, Dubra, Jurkovsky – Emsis, Kārkliņš (Zjuzins 70′) – Kamešs (Fyodorovs 75′), J. Ikaunieks, Cigaņiks (Krollis 75») – Gutkovskis (Uldri «ķis)
Norge (4-2-3-1): Hansens – Pedersens, Strandberjs, Ajers, Melings – Torsbijs, Normans (P. Berjs 60 «) – Eljunusi (Dāli 77»), Torstvets (Sorlots 60 «), Ēdegors (Hauge 88») – Holanns (Kings 88 «)
Hoveddommer: David Fuchsman (Israel)

90 «+ 5 SPILLET OVER! Det latviske laget opplever sitt tredje nederlag i 2022 FIFA World Cup-kvalifiseringsrundene, og erkjenner Norges ledelse med 0:2.

90 «+ 3 Suksessen er her. Joshua Kings hadde en fantastisk sjanse til å svare, men skuddet hans gikk ufarlig inn i siden av mål.

90 «+ 2 Fyodorov bakfra skjære motstander og vinne gul. Han må hoppe over kampen mot Montenegro.

90 «+ 1 Hauge og Kings-endringene skaper et øyeblikk for Norge. Jens Hauge bryter nært mål, passerer King, men skuddet hans treffer stolpen.

90 « Andre halvdel kompensasjonstid: fire minutter.

90 « Villmannen sentrerer i straffefeltet og leter etter brorens navn Uldriķi. Den første som forsvarer ballen er den norske forsvarsspilleren, som sender ballen i nettet og Latvia vinner et hjørnespark.

88 « Stalbaken lar lederne for det norske laget lukke kampen tidlig. Holland erstattes av Joshua Kings, og Jens Hauge tar banen i stedet for Edegor.

84 « Edegor legger merke til Holland i løpet, men Kaspars Dubra tar passet. Et øyeblikk senere når Holland det niende treffet, men nok en gang spiller Robert Ozols veldig bra.

83 « Det latviske laget presser motstanderens side. Ballen bommer.

81 « Karusell i norsk sekstenmeter. Ballen går til Uldriķis, som ikke kan skyte umiddelbart. Gjestene lykkes bedre med å kjempe om ballen ved å flytte den vekk fra fronten av målet.

77 « Norsk superstjerne utfører attentatkamp i kamp. Igjen er hodeskuddet hans unøyaktig når han flyr over tverrliggeren. Etter en stund erstattet Muhammad Eljunusi Mats Dali.

75 « Dainis Kazakevičs sender Raimonds Krollis og Vladislavs Fjodorovs til torget, og erstatter henholdsvis Andrejs Cigaņiks og Vladimirs Kametas.

72 « Nederland er tilbake i god posisjon, men skuddet deres blokkeres av Robert Ozols.

70 « Bytte av spillere på det latviske landslaget. Krišs Kārkliņš blir erstattet av Artūrs Zjuzins, men Roberts Uldriķis blir sendt til plassen i stedet for Gutkovskis.

67 « Som etter det første målet klarer Norjunus å få et godt skudd raskt etter Eljunusis velrettede skudd, men Sorlots forsøk blir blokkert av Savavnieks.

66 & # 39; DØR! Det nordmennene ikke kunne gjøre akkurat nå, er å lykkes nå. Ingen blir ignorert.

64 « Nordmennene bryter forsvaret til det latviske laget og Sorlot slår hardt fra veldig nært, men latvierne blir blokkert av Roberts Ozols. Den første til å drible ballen er Eljunusi, som var bak.

62 « Gutkovsky bryter reglene og vinner kampens første gule kort.

60′ Gjester på første skift. Kvartetten erstattes av Aleksandrs Sorlots og Norman av Partiks Berjs.

59 « Latverne brast inn i sekstenmeteren igjen. Jurkowski finner Ikauniek, men nok en gang har de norske fotballspillerne kontroll i andre etasje.

57 « Farlig øyeblikk for Norge. Birgers Melings bryter ballen i området og slår en pasning som stoppes av Robert Savaļnieks. Etter hjørnesparket prøver Holland å slå akrobatisk, men treffer makkeren.

55 « Det offensive kuttet til det latviske laget fortsetter. Jānis Ikaunieks forblir uten tilsyn på høyrekanten, men midtpunktet hans savner lagkameraten i straffefeltet.

53 « Tarasov, med en lang pasning, finner perfekt Cigaņika, som vei ballen i 16-meteren. Inntil da er Kamesh nesten i ferd med å falle, som da påpeker at reglene er brutt.

52 « Holanns treffer ballen fra venstre, men skuddet hans går utenfor stolpen.

femti « Kunstneren presenterer angrepet fra det latviske laget perfekt. Cigaņiks rykker ned på venstrevingen, men pasningen hans blir blokkert, noe som gir latvierne en sjanse til å ta et hjørnespark. Ballen sendes bak i nettet av Savaļnieks, men blir snappet opp av den norske målvakten.

49 « Gjestene går fort og nederlenderne passerer farlig over mål, men spillets instrument når ikke makkeren.

48 « Sigøyner igjen løpe vekk kontring og pasning til Ikauniekam, hvis midte stoppes av de norske forsvarsspillerne.

47 « Nordmennene starter kampens andre kutt med et langt spill på latvisk side av kampen, som til slutt slår et innlegg, som Dubra skyter bort fra mål.

46 « Andre omgang har begynt!

Statistikk etter 1. omgang

Indikator Latvia Norge
Ball kontroll 22 % 78 %
Sitieni 2 10
Skudd på mål 2 3
Hjørnetreff 1 5
Sende% 71,7 88,8
Lovbrudd 3 5

45 «+ 7 Gutkowskis kontring var imponerende og ble bare stoppet av en sjokkerende felling.

45 «+ 5 Sentrum av Krišs Kārkliņš er fanget av Hansen.

45 «+ 4 Sigøyneren går til motangrepet, finner Gutkovski, som deretter går videre til Ikauniek. Reglene mot Jānis brytes og det latviske landslaget vil kunne ta nok en farlig straffe. Torsby har ikke tenkt å returnere ballen etter en felling.

45 «+ 2 Jānis Ikaunieks tar frisparket fra 22 meter. Skuddet hans ble enkelt snappet opp av Hansen. Det latviske laget tar det første hjørnesparket og bryter reglene uten å prøve å slå motstanderens keeper.

45 «+ 1 Torsby feller Vladislav Gutkovski nær straffefeltet sitt. Mulighet for Latvia!

Fire fem « Kompensasjonstiden for første omgang er seks minutter.

44 « Krišs Kārkliņš forårsaker brudd på reglene i luftduellen mot Nederland.

39 « Steinbor kan imidlertid ikke fortsette på grunn av en kampskade og blir erstattet. Roberts Ozols tar plass ved portene til den latviske statsenheten. Pausen varer.

36 « Latverne stopper igjen ballen i lengre tid, men mister kontrollen når Steinbor passerer i bilen.

31 « Det latviske laget klarer å spille over lengre tid, men den tekniske svikten i pasningene er skuffende. Nordmennene sender umiddelbart ballen frem, hvorpå Eljunusi raskt kommer i god posisjon. Steinbor lot ikke stillingen være 0:2.

29 « Han ser ut til å prøve å slå ballen vekk fra mål. Han blir snappet opp av nordmennene, som raskt bærer ballen inn i sekstenmeteren ved Nederland. Dortmund «Borussia»-stjernen slår veldig hardt, men showet hans blokkeres av Igor Tarasov, som da snubler litt.

25 « Kamešs tar ledelsen, men skuddet hans går utenfor. Hansen vinner ballen bakfra.

tjueen « Gjestene har ikke tenkt å stoppe etter å ha tatt stolen og gå videre umiddelbart. Torstwet angriper farlig, men Steinbor har kontroll over situasjonen.

20 «DØR! Den norske superstjernen Erling Holland tar en 11-metersstraff og gir gjestene ledelsen – 0:1. Dommeren lot Pāvels Šteinbors ta den raskt, til stor forferdelse for den uforberedte målvakten.

18 « Raivis Andris Jurkovskis, som ofte utnytter hurtigheten sin, hadde en dårlig dag på grunn av den gjørmete banen. HVOR krysset av pendelidet er imidlertid fortsatt gitt.

femten» I det første kvarteret hevdet gjestene å ha sett mesteparten av ballen, og statistikken stemte med dem, med 82 % ballbesittelse.

14 « Erlings Holanns slår ballen i boksen. Presset på det norske laget fortsetter.

12 « Pāvels Steinbors snapper pasningen. Begge spillerne fortsetter spillet.

10 « Martins Ēdegors overrumplet alle med en flott åpningspasning, men dessverre ble Kaspars Dubra like overrasket over spillet som alle andre, og klarte å misse den ekstraordinære muligheten. Det norske landslaget fortsetter å sende ballen inn i 16-meteren med jevne mellomrom.

7 « Motstanderen til det latviske laget begynner å angripe mer og mer farlig. Ehrling Holland spiller mot Steinbor, men savner målvakten, fordi ballen blir blokkert av Roberts Savaļnieks. Norske fotballspillere har rett til å ta hjørnespark for tredje gang.

5 « Nordmennene bryter forsvaret til det latviske laget og Eljunusi får et farlig slag. Pavel Steinbor har en stor sjanse til å score, men innsatsen hans pareres av keeper! Gjestene står på to cornere på rad, men beskyttelsen til det latviske laget er på samme nivå.

4 « Det første slaget mottas av det norske laget, men det er veldig upresist og det flyr godt over festningen voktet av Pavel Steinbor.

3 « Det latviske laget legger press på forsvaret, ikke la puste motstander og gjør det vanskelig for nordmenn å finne seg i sentrum.

1 « Latvia er i første omgang for å angripe sentrum, men Jurkovska sender ballen til keeper og nordmennene tar kontroll over ballen.

1 « Spillet har startet!

Gruppe G.

V Teamet S ELLER Nord MED Dører P
1. Tyrkia 4 2 2 0 12:7 8
2. Nederland 4 2 1 1 12:5 7
3. Montenegro 4 2 1 1 8:5 7
Fire. Norge 4 2 1 1 5: 4 7
5. Latvia 4 1 1 2 7:8 4
6. Gibraltar 4 0 0 4 2:17 0

You may also like