Home » Eurovision 2021: representanter for Norge og Aserbajdsjan har en affære?

Eurovision 2021: representanter for Norge og Aserbajdsjan har en affære?

by Russell Crowe

Eurovision 2021 fortsetter og det snakkes mer og mer om mulige vinnere. Etter den første semifinalen kom ti land til finalen, inkludert representanter fra Norge og Aserbajdsjan, som Rotterdam er begeistret for, og ikke låtene deres. Rykter dukket opp om at Tix og Efendi utviklet et nært forhold.

Eurovision 2021 begynte med den første semifinalekonserten, som fant sted 18. mai. Etter første del gikk ti land videre til finalen. Følelsene blir større, atmosfæren blir varmere og varmere ikke bare på grunn av konkurransen. Deltakerne selv vekker mange følelser, og den siste tiden har representantene for Norge og Aserbajdsjan vakt mye oppmerksomhet. Ifølge fansen har Tix og Efendi tette bånd.

Eurovision 2021: andre semifinale med Rafał Brzozowski. DIREKTE RAPPORT OG RESULTATER, torsdag 20.05

Eurovision 2021: Norges representant Tix og Aserbajdsjans Efendi har en affære?

Rotterdam er full av rykter om den antatte romantikken til de to representantene. Jeg mener Tixie fra Norge og Efendi fra Aserbajdsjan. Det hele startet da Tix la ut en sang om kjærlighet på nettet, som han dedikerte til Aserbajdsjan. Samtidig forlot han en nydelig inngang.

«Tagg noen som burde se dette. Tips: Navnet deres begynner med» E ««- skrev Tix, også kjent som Andreas Haukeland.

Den norske kunstneren ventet ikke lenge på reaksjonen til Efendi, som svarte med sitt arbeid. Så la han igjen en gave i garderoben.

Som om ikke det var nok ble de to sett sammen til middag. Jeg lurer på hvor mye sannhet det er i disse ryktene.

La oss minne deg på at vi fortsatt venter på opptredenen til den polske artisten, som er på årets Eurovision.
Rafał Brzozowski. Vi får se det i den andre semifinalekonserten. Selv om bookmakerne ikke gir polakken store sjanser til seier, er både han og Brzozowski-fansen optimistiske med tanke på prestasjonen. Hvordan vil den polske representanten gå? Det får vi vite 20. mai.

Det skal legges til at inntil nylig var liveopptredenen til det polske laget tvilsom på grunn av oppdagelsen av koronaviruset i et av medlemmene. Heldigvis kom gjentatte tester negative tilbake, og vi vil se Rafał i all sin prakt på Eurovision-scenen.

Se også: Eurovision 2021 – OVERFØRING: når, hvor og når skal du se finalen på TV, online?

You may also like