Home » Disney+ lanserer sitt annonsestøttede abonnementstilbud i Frankrike og Europa 1. november 2023

Disney+ lanserer sitt annonsestøttede abonnementstilbud i Frankrike og Europa 1. november 2023

by Henrik Ibsen

Paris, 10. august 2023

Disney+ i Frankrike vil lansere et annonsestøttet abonnementstilbud i november, noe som gir abonnentene enda flere valgmuligheter og maksimal fleksibilitet til å velge det abonnementet som passer best for deres behov. Dette tilbudet følger suksessen til de reklamestøttede abonnementene som tilbys av strømmeplattformen i USA.

Av 1Ahem I november 2023 vil det nye annonsestøttede abonnementstilbudet, samt to andre annonsefrie tilbud, også være tilgjengelig i 8 andre europeiske land: Storbritannia, Tyskland, Sveits, Italia, Spania, Norge, Sverige og Danmark.

Jan Koeppen, president for The Walt Disney Company Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA) erklært : « Lanseringen av reklame markerer et nytt stadium i utviklingen av Disney+ på de europeiske markedene: vi tilbyr flere alternativer til våre abonnenter og nye kommunikasjonsmuligheter til annonsører. Disney+ fortsetter å skille seg ut i dagens strømmeverden med uovertruffen kvalitet, ikoniske serier og storfilmer, samtidig som det sikrer en jevn og enkel seeropplevelse. »

Prisene på Disney+-abonnementer i Frankrike vil være som følger 1Ahem november:

Abonnenter vil beholde sitt nåværende abonnement, som vil bli omdøpt til Disney+ Premium, og vil ha muligheten til å oppgradere til standardmedlemskap eller standardmedlemskap med annonser. *

Disney+ tilbyr sine abonnenter en katalog med prisvinnende serier, storfilmer og originale kreasjoner fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic og Star. Fra tidløs tegneserie til inspirerende dokumentarer, forresten dramaet til komedie, alle kritikerrost. Hver kan like gjerne nyte «The Full Monty: The Series» og «Grey’s Anatomy», samt prisvinnende serier som «The Bear: Eat in or Go» og «The Mandalorian».

Forbedret foreldrekontroll implementert av Disney+ sikrer en alderstilpasset seeropplevelse for alle, og begrenser dermed tilgangen til bestemt innhold og tillater opprettelse av profiler låst med en PIN-kode. En ideell måte å sikre visning av den minste i huset uten å endre gleden til de eldre.

*Eksisterende abonnenter som velger å ikke endre abonnementsplaner vil bli belastet med den nye prisen fra og med 6. desember.

Offisiell side : http://disneyplus.com
Facebook : https://www.facebook.com/DisneyPlusFR
Twitter: https://twitter.com/DisneyPlusES
Instagram: https://www.instagram.com/disneyplusfr/?hl=fr
Youtube: https://www.youtube.com/c/DisneyPlusES

Om Disney+
Disney+ er referansestrømmeplattformen for filmer og innhold fra merkevarene Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic, samt Star, dens verden av generell underholdning. Disney+ er en plattform med et bredt utvalg originale spillefilmer, dokumentarer, serier og live-action og animerte kortfilmer, pluss enestående tilgang til dens enestående katalog med filmer og TV-innhold fra Disney Group Studios. Disney+ er innholdsplattformen for alle studioene deres (Walt Disney Animation, Pixar, Marvel Studios, Lucasfilm) og for hele verden av Star, 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures og mer.

You may also like