Home » Hvem er Magnus Heien Haugstad, kjæresten til Ingrid Alexandra fra Norge?

Hvem er Magnus Heien Haugstad, kjæresten til Ingrid Alexandra fra Norge?

by Edvard Munch

Prinsesse Ingrid Alexandra av Norge er ikke lenger et hjerte å ta. Mens hun tok eksamen som markerte slutten på studiene 20. juni 2023, ble 19-åringen sett sammen med kjæresten Magnus Heien Haugstad. Et forhold som ennå ikke er offisielt som den eldste datteren til kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit ser ut til å ville leve åpent.

En gutt, med barbert hode, tar diskret plass i Oslo konserthus. Blant familier, foreldre og søsken venter Magnus Heien Haugstad på at hans brud, prinsesse Ingrid Alexandra av Norge, skal innta scenen hvor hun snart skal motta diplomet sitt. Den unge kvinnen har faktisk oppnådd 20. juni sertifikatet som markerer slutten på hennes tre år ved Elvebakken Institutt. Stolt er foreldrene hennes, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit, til stede for å gratulere henne, det samme er hennes yngre bror, prins Sverre Magnus og dermed kjæresten. Diskret infiltrert for anledningen, er det ikke første gang at den 23 år gamle norske studenten dukker opp i selskap med kongefamilien.

Les også >> All glansen til kongelige gjester på Ingrid Alexandra of Norways gallamiddag

Et forhold avslørt etter Ingrid Alexandras 18 år

17. juni 2022, for å feire at barnebarnet deres blir myndige, tenker kong Harald og dronning Sonja stort. Mer enn tjue konger, dronninger, prinser og prinsesser deltar på en overdådig gallamiddag arrangert på Slottet i Oslo til ære for Ingrid Alexandra. Blant alt dette prestisjetunge blomsterbedet av kronede hoder rykker Magnus Heien Haugstad frem arm i arm med en rytter i sølvdrakt.

Magnus Heien Haugstad på gallamiddagen til ære for prinsesse Ingrid Alexandra av Norge, på hennes 18-årsdag, på Slottet i Oslo. © Dana Press / Beste bilde

Druknet i prosesjonen av gjester går han ubemerket hen. Vel nesten. Hvis ingen med sikkerhet vet hvem han er, går det allerede rykter om ham og dagens hovedperson. Bare noen uker senere, den norske avisen se og tid bekrefter «den hemmelige romantikken» mellom prinsessen og denne fremmede med blonde krøller. Utvilsomt en første som Magnus vil huske, som til da nøye hadde unngått offentlige opptredener av respekt for privatlivet til Ingrid Alexandra, fortsatt mindreårig.

Magnus er allerede godt integrert i den norske kongefamilien

Ved flere anledninger blir Magnus tatt med den norske kongefamilien. se og tid avslører dermed at han i august 2022 ble tatt imot av Haakon og Mette-Marit på deres tjenestebolig Skaugum, i Asker, i utkanten av Oslo. En varm velkomst i familien som vitner om et allerede godt etablert forhold til hans eldste datter. Det unge paret formerer disse øyeblikkene av intimitet, både for ferier i Norge og i utlandet eller til private arrangementer.

«Forholdet deres fremstår ikke lenger som en uskyldig ungdommelig flørt», understreker det norske ukebladet. Derfor er det helt naturlig at du ønsket å være tilstede på Ingrid Alexandras avslutningsseremoni. Selv om hver enkelt gikk på egen hånd, blir de to elskerne fotografert sammen på slutten av seremonien. Begynnelsen på en forestående offisiellisering? Foreløpig nektet palasset å kommentere.

Eldre og snart uteksaminert fra college

Magnus Heien Haugstad holder uansett hodet på skuldrene. Sønnen til denne advokaten, fire år eldre enn Ingrid Alexandra, er fra den lille byen Bærum, ikke langt fra den norske hovedstaden. I stedet for jus foretrakk den unge mannen ledelse og økonomi. I september 2023 begynner han dermed på sitt siste år ved Lancaster University i England, hvorfra han skal uteksamineres i juni 2024 med fordypning i Business Analytics. Vil han velge, fra da av, å returnere til Norge for å være nærmere skjønnheten sin? En avgjørelse som den 19 år gamle prinsessen uten tvil ville ønske velkommen mens hun sjonglerte med sitt nye voksenliv og sitt romantiske forhold til Magnus. Og nyt de siste øyeblikkene med intimitet.

You may also like