Home » Dobbeltslag for Norge, Frankrike nummer to – Sport

Dobbeltslag for Norge, Frankrike nummer to – Sport

by Ashley Olsen

Jeg gir en donasjon

av Edouard Guala (iDalgo)

Sesongens siste herrestafett snudde til fordel for nordmennene, som vant den lille passasjeballongen. Som med kvinnene tidligere samme dag, var pallen den samme med Tyskland på tredjeplass. På fransk side deltok verken Quentin Fillon-Maillet eller Emilien Jacquelin i starten av løpet. Eric Perrot, Antonin Guiguonnat, Fabien Claude og Oscar Lombardot hadde et flott løp. Det skal bemerkes at sistnevnte hedret sitt første utvalg med Blues, en første som derfor var vellykket på et individuelt og kollektivt nivå. Neste møte blir søndag kl 16:00 for åpningsmessen.

Nyheter etter nøkkelord:

Journal Chrétien er et middel til håp som sender informasjonen gjennom evangeliets sil. Den snakker om gledene og håpene, så vel som sorgene og bekymringene til vår tids kvinner og menn.

Den tilhører den evangeliske nettportalen chretiens.es som samler plattformen for bibelske ressurser lydbibeldet kristne sosiale nettverket cristianos.netden evangeliske kristne tv-kanalen cristianos.tvhans kristne apper giveaways og nyhetsbrev «Et bibelsk budskap per dag«.

Chretiens.info-nettstedet tilbyr spesielt internasjonale kristne nyheter (verdens kristne, forfulgte kristne), bibelstudier, utsendelser av pressebyråer, franske og internasjonale nyheter, økonomiske, aksjemarkeds-, sport- og helsenyheter, informasjon om vitenskap og teknologi etc .

tagger: kristne, kristne, bibel, lydbibel, gud, jesus, jesus kristus, evangeliske, evangeliske, kirke, evangeliske kirke, protestanter, protestantisk kirke

You may also like