Home » Dortmund og Norge skjelver

Dortmund og Norge skjelver

by Russell Crowe

Skadet i hoften vil sannsynligvis den produktive spissen bli sterkt savnet av klubben sin, Borussia Dortmund, men også av det norske landslaget, i kampen om å kvalifisere seg til verdensmesterskapet i 2022.

Borussia Dortmund-stjernespissen Erling Haaland vil være fraværende for «Flere uker»Treneren hans annonserte fredag ​​et slag for den tyske klubben og for det norske laget, begge veldig avhengige av spissen. «Han pådrar seg en hofteskade som hindrer ham i å spille.«Hans retur vil ta»en liten stundBVB-trener Marco Rose sa på en pressekonferanse. 21-åringen spilte hele kampen med Dortmund onsdag, under deres store nederlag (4-0) mot Ajax Amsterdam i Champions League. «På tide å fokusere på helbredelsen min. Jeg kommer sterkere tilbake!Haaland lanserte på Twitter, og fulgte meldingen med et bilde av ham som takker publikum.

Spissens fravær er dårlige nyheter for den tyske klubben, for øyeblikket nummer to i Bundesliga bare ett poeng bak den bayerske lederen. Med 9 mål denne sesongen deler han ledelsen i den tyske ligascoreren med sin Bayern-kollega Robert Lewandowski. Hans utilgjengelighet er en hodepine for treneren hans som mangler et reelt alternativ til denne posisjonen: alene står han for nesten en tredjedel av alle målene Dortmund har scoret i Bundesliga denne sesongen. Han er også fortsatt den beste pasningsspilleren i klubben sin med 4 assists mot ham.

SE OGSÅ – Erling Haalands første hattrick i Bundesliga

Norge står i fare for å lide

Nordmannen har allerede gått glipp av tre konkurransekamper den siste tiden med et forslått lår, men kom tilbake til startelleveren i midten av oktober. Han nyter godt av en oppsigelsesklausul i kontrakten ved slutten av inneværende sesong og er allerede ettertraktet av de viktigste europeiske klubbene, spesielt i England og Spania. Det er også et slag for det norske laget, som må spille to avgjørende kamper (mot Latvia og deretter mot Nederland) 13. og 16. november for å delta i verdensmesterskapet i 2022.»Jeg snakket med Dortmund og Erling, og konklusjonen er at han holder seg unna landslagssamlingen.»Sa seleksjonslegen, Ola Sand, til det lokale nyhetsbyrået NTB. «Det er en skade som tar tid å lege. Det er minimum tre eller fire uker, kanskje merNorge, som ikke har spilt en stor internasjonal konkurranse siden EM 2000, ligger for øyeblikket på andreplass i gruppe G, to poeng bak Nederland og to poeng også foran Tyrkia.

You may also like