Home » Haaland trekker seg fra Orange-konkurrent Norge: «Beklager»

Haaland trekker seg fra Orange-konkurrent Norge: «Beklager»

by Russell Crowe

4. oktober 2021 – Erling Haaland kan ikke hjelpe Norge i denne internasjonale perioden i jakten på billett til VM. Borussia Dortmunds målmaskin har trukket seg skadet fra landslaget.


Det meldte Haaland på Twitter mandag. «Hei venner, beklager, jeg er ikke klar til landskampen i tide. Jeg skulle gjerne vært der. Uansett, lykke til Norge, skriver den 21 år gamle angriperen. Haaland går glipp av de avgjørende VM-kvalifiseringskampene mot Tyrkia og Montenegro på grunn av sin skade.

Haalands fravær er et stort slag for Norge. Den unge forwarden er den store stjernen i den norske troppen. I VM-kvalifiseringen står han med fem mål på seks kamper. Han scoret ett av disse målene mot det nederlandske laget. Han har scoret 11 mål på åtte kamper for Dortmund denne sesongen.

Norge er for tiden Oranges hovedkonkurrent i kampen om direkte VM-kvalifisering. Etter seks kamper deler lagene førsteplassen med tretten poeng på seks kamper. Basert på målforskjell leder landstrener Louis van Gaals lag. Det oransje laget har et relativt enkelt program i denne internasjonale perioden: først skal de spille i og mot Latvia, deretter står hjemmekampen med Gibraltar på programmet.

You may also like