Home » DSM kjøper opp Vestkorn Milling

DSM kjøper opp Vestkorn Milling

by Russell Crowe
DSM kjøper opp Vestkorn Milling
Bilde: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) DSM kjøper Norges Vestkorn Milling for € 65 millioner for å akselerere veksten av plantebaserte proteiner. Det meldte Heerlens selskap mandag.

Vestkorn Milling gjør erter og bønner til ingredienser for planteproteinprodukter. Det norske selskapet med 55 ansatte henvender seg til det raskt voksende markedet for alternative proteiner, til mat, kjæledyr og dyrefôr.

Mat- og drikkeprodusenter ser i økende grad etter partnere med ulike ingredienser og ekspertise, for å være særegne og for å kunne komme raskt inn på markedet, ifølge Patrick Niels i DSM Food & Beverage. «Dette er spesielt viktig i det svært dynamiske markedet for kjøtterstatninger, der forbrukernes og samfunnets forventninger til autentisk smak, tekstur og ernæringsprofil, samt klimapåvirkning, utvikler seg.»

Oppkjøpet forventes gjennomført i år.

Bron: ABM Financial News


Siden Beursplein 5, redaktørene av ABM finansielle nyheter Vær på utkikk etter utviklingen på børsene og spesielt på Amsterdam Stock Exchange. Informasjonen i denne kolonnen er ikke ment å være profesjonelt investeringsråd eller en anbefaling for å foreta visse investeringer.

Fellesskapstrend

Vil aksjen gå opp eller ned som følge av denne nyheten?

Del Velge Nåværende trend
DSM 100% sier å kjøpe
1 stemme

I slekt

Kommentarer

Bli med i diskusjonen?

Bli med nå gratis eller logg på med e-postadresse og passord

You may also like