Home » Elbiler: snart en kjøpsbonus…

Elbiler: snart en kjøpsbonus…

by Russell Crowe

Der overgang til elektrisk bil visstnok er kort i Europa siden det fra 2035 ikke vil være mulig å selge noen ny termobil. I denne overgangen har mange land implementert skatteinsentiver for kjøp av elbil. Dette er tilfellet for Frankrike eller Tyskland. Tilogmed Flandern TIL subsidiert på et tidspunkt denne overgangen, men dette Bistand døde i 2019.

Inntil nå har ikke den belgiske regjeringen Hva med bedrifter og frilansere som en elbil (eller kjøretøy) er for 100 % egenandel. For enkeltpersoner, på den annen side, er det fortsatt ingenting, mens disse kjøretøyene er spesielt dyrt å anskaffe.

Kunngjøring – fortsett å lese nedenfor

Nok en politisk exit

Noen politiske røster krever imidlertid at et bonussystem gjeninnføres. Dette er spesielt tilfellet med den tidligere vallonske budsjettministeren, Jean Luc Cruckenylig sluttet seg til Les Engagés-kampanjen og som ikke satte ord på seg under en utveksling med La Dernier Heure.

Crucke

Mannen som aldri gjemte sitt økologiske overbevisninger forklarte at det var nødvendig å reagere raskt. Dette er tilfellet med antall offentlige ladepunkter, som fortsatt stort sett er utilstrekkelig, men også kjøpskupongene, fordi for ham er den største hindringen for elbilen fortsatt dens kjøpesummen for høy. «Man må redusere der prisforskjell mellom en termobil og en elektrisk. Og det går gjennom en økologisk premiehvorfor ikke € 5000 som tilfellet er i Frankrike», erklærte Jean-Luc Crucke som virker den eneste som måler hvor haster situasjonen er.

Dette uttaket for å si det mildt ødeleggende har du en sjanse til å lykkes? Fordi det er klart at metoden allerede har bevist sin effektivitet i andre land, spesielt i Norge som allerede har oppnådd overgangen til elbilen til det punktet å heve bistanden i dag siden mentaliteten har endret seg. det er dessverre lite sannsynligfordi regionen allerede har en betydelig underskudd. Derfor er det liten sjanse for at dette forslaget vil føre frem, i hvert fall i denne lovgiveren… Og i Flandern er det heller ikke noe ønske om å gå i den retningen.

Hva blir ditt neste kjøretøy?

You may also like