Home » for Europa er det verste ennå å komme

for Europa er det verste ennå å komme

by Ashley Olsen

Problemer knyttet til leveranse av olje og gass i Europa de er langt fra over. «Det verste er ennå ikke kommet», sa Qatars energiminister Saad al-Kaabi tirsdag 23. mai. «Det eneste som reddet menneskeheten og Europa i år var en varm vinter og en avtagende økonomi,» sa han.

Det velstående Gulf-emiratet, en av verdens største gasseksportører, søker å forsegle langsiktige kontrakter med europeiske stater som lenge i stor grad har blitt nektet til tross for deres paniske leting etter alternativer til russiske hydrokarboner.

Virkeligheten vil seire over europeerne

Etter at Russland invaderte Ukraina i februar 2022, fryktet europeere gassmangel på grunn av sanksjoner mot Moskva og stigende priser på verdensmarkedene.

LES OGSÅHydrogen, den store illusjonen? «Hvis økonomien begynner å ta av i 2024 på grunn av en normal vinter, tror jeg det verste er ennå ikke kommet,» sa Saad al-Kaabi. «Hvis de ikke innser dette, hvis de ikke har en ordentlig plan, hvis de ikke demoniserer olje- og gasselskapene og hvis de ikke setter seg ned med produsentene,» vil europeerne måtte møte en «virkelighet [qui] seire,» advarte han.

WMD

You may also like