Home » En ansatt ved NAV-enheten i Bergen ble angrepet og dødelig knivstukket

En ansatt ved NAV-enheten i Bergen ble angrepet og dødelig knivstukket

by Russell Crowe

To arbeidere ved Årstad NAV-avdeling i Bergen ble angrepet og drept mandag morgen. De ble kjørt til sykehus på grunn av skader. En kvinne døde av skadene på sykehuset.

Kap melder at den døde kvinnen var i sekstiårene. Den overlevende kvinnen skal ha fått lettere skader i førtiårene. Overfallsmannen begynte å stikke dem under møtet med en kniv.

Mandag morgen ved 22-tiden rykket en større politistyrke til NAV-enheten i Årstad (Bergen). En mistenkt ble pågrepet kort tid etter hendelsen. Han er mellom 30 og 40 år, kommer fra et fremmed land. Han kom til Norge i 2011 og ble statsborger i 2019.

Den mistenkte er siktet for drap og alvorlig kroppsskade.

Sosial- og arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen understreker behovet for å ivareta sikkerheten til NAV-ansatte og oppfordrer til at det settes inn nødvendige tiltak.

– Politiet skal drive etterforskningsarbeid, men denne saken må tas til følge av NAV og se hva som kan forbedres. Vi er godt kjent med at ansatte i offentlige organer, inkludert NAV, er utsatt for trusler. Vi vet at noen ansatte mottar voldelige trusler og kan bli utsatt for vold, sa statsråden.

Dette er ikke lenger det første tragiske angrepet på NAV. I 2013 drepte en angriper i Oslo en NAV-ansatt.

Alle de fem NAV-enhetene stengte i Bergen tirsdag. NAV-enheten i Årstad vil være stengt i en hel uke, med politifolk på jobb i lokalene. Åpningen av andre kapitler avgjøres senere.

Utarbeidet i henhold til Norge i dag og nrk.no.

Likte du det? Ta deg tid til å støtte Inga Kazakevičiūtė på Patreon!

En ansatt ved NAV-enheten i Bergen ble angrepet og dødelig knivstukket

sfgdfg

You may also like