Home » Lecture League. Record «fløy» fra feltet. Romas skammelige nederlag [WIDEO]

Lecture League. Record «fløy» fra feltet. Romas skammelige nederlag [WIDEO]

by Russell Crowe

Ta opp Han spilte feil de første minuttene og måtte forlate banen klokken ni.

Gjestene til Hellas, som spilte det 83. minutt Karol Świderski, scoret to mål før pause og brasilianeren kom inn på målscorerlisten Sidcley (19.) Jeg serbisk Andrija Zivkovic (38.). Spanjolene scoret et æresmål for vertene Pep biel (80.).

FC Kopenhaga, i den manglende rammen Kamil Wilczka, plassert på andreplass i gruppe F med seks poeng. PAOK har en til og steg til lederposisjonen. Rivalene til disse lagene er Slovan Bratislava Jeg Lincoln Red Imps.

Roma selv om hun ikke spilte Bodoe i deres sterkeste tropp, men et så stort nederlag med en motstander av denne klassen er en stor skam for den romerske klubben. Etter første omgang ledet vertene kun 2:1, men i andre omgang var gjestene fullstendig dominert.

Roma druknet i Conference League. «Giallorossi» i reservetroppen kom ikke til kampen, de ble frosset av mesteren Norge, ydmyket i andre omgang. Historisk tilbakeslag, uendelig skam – Lagt ut på nettstedet «La Gazzetta dello Sport».

mastergrad Norgesom var en rival Legia Warszawa på årets rangering Champions League, leder gruppe C-tabellen med syv poeng, Roma Han er seks år gammel. De er fortsatt i denne gruppen CSKA Sofia Jeg Zoria Ługańsk.

Han viste seg heller ikke Tottenham Hotspursom tapte bort fra Vitesse Arnhem og med fire poeng er han bare tredje i gruppe G. I den leder han Rennes – 7 poeng, og er toer Hastighet – 6. Lukk bordet NK Mura – null.

I andre møter Tymoteusz Puchacz spilte 77 minutter for fargene Berlin Union (for å avverge nederlag med Feyenoord Rotterdam 1:3), a Jacek Goralski entret banen i det 72. minutt av bortekampen Kairat Almaty Med Karabachem Agdam (1:2). Guineeren scoret æresmålet for gjestene Joseph Kante, inntil nylig fotballspiller Lover.