Home » En italiensk politimann trøster et eksilbarn i Lampedusa

En italiensk politimann trøster et eksilbarn i Lampedusa

by Ashley Olsen

Publisert


Videolengde:
2 minutter


Artikkel skrevet av

Frankrike 2 – L.Legendre-Trousset, A.Guéry, E.Sizarols, @RevelateursFTV, N.Beddiaf, R.Buu, J.Defurne, M.Le Rue

TV-er fra Frankrike

Som hver uke tilbyr 20.00-helgen en oversikt over aktuelle hendelser rundt om i verden. På programmet for søndag 17. september: farger, grønnsaker og musikk.

Blant de hundrevis av innvandrere som nettopp har landet på øya Lampedusa (Italia)noen få sekunder av menneskeheten. En riflemann trøster en jente som er skilt fra moren. En video som er mye delt på sosiale nettverk. For å kantre hjerter kommer andre som en blomst for å presentere i Madrid (Spania) en fargerik samling. Den spanske designeren Agatha Ruiz de la Prada har nettopp presentert sin nye kolleksjon.

En stram rullator og maneter.

Naturen er i søkelyset med nesten gigantisk konkurranse. Kål, rødbeter, cucurbits, en kilde til stolthet for fans som konkurrerte i England for å se hvem som hadde den største produksjonen. Den stramme rullatoren Nathan Paulin krysset skipet til Orsay-museet i Paris på en stropp.

Maneter ser ut til å ha mestret all skjønnheten ved vektløshet. Men forsiktig for de som begir seg ut i norske farvann. I Las Vegas (USA)gruppen U2 avslørte sin nye tittel, som en del av filmingen av en tittel.

You may also like