Home » En stor hit på PlayStation Now i februar! Sony har gitt ut 4 spill for PlayStation

En stor hit på PlayStation Now i februar! Sony har gitt ut 4 spill for PlayStation

by Edvard Munch

Sony presenterte spillene som vil vises i PlayStation Now-tilbudet, som ikke er tilgjengelig i Polen, for februar 2022. Blant de tilgjengelige titlene er GTA: Vice City Remastered! Hvilke andre titler vil utenlandske spillere spille? Vil PS Now snart forsvinne og bli absorbert av den nye PS Plus?

Hvilke spill på PlayStation Now for februar 2022? GTA Remastered: Vice City på listen!

Fra og med i dag kan spillere i 20 markeder spille nye posisjoner som en del av abonnementet. playstation nå. I februar 2022 forberedte japanerne totalt 4 produksjoner for eiere av PlaStation-konsoller. Som pleide å være tilfelle i det siste, ser produksjoner på PS Now bedre ut enn de på PSPlus.

PlayStation Now-spill for februar 2022:

  • Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition (til 2. mai 2022)
  • død i kvadrat
  • flott lite verksted
  • Gjennom de mørkeste tider

Denne måneden har PS Now nok en tittel i den remastrede trilogien til den berømte GTA! Vice City Definitive Edition vil være tilgjengelig frem til 2. mai. De andre titlene er ikke av samme kaliber, men de vil garantert interessere noen PS Now-abonnenter. Ta en titt på annonsen:

plaggplaggplaggplaggplaggplaggplaggplaggplaggplaggplaggplaggplaggplagg

PlayStation Now er ikke tilgjengelig i Polen. Hver måned er dette en grunn til klager fra spillere i vårt land, som er fratatt virkelig gode spill. Selvfølgelig fungerer det for oss. PSPlus, men la oss innse det: dette Sony-forslaget mangler litt i PS Now. Dessverre ser det ikke ut til at denne mye bedre tjenesten kommer til å debutere i landet vårt snart. Imidlertid ser det ut til at de to Sony-tilbudene snart kan kombineres for å danne et sterkt nytt forslag som kan konkurrere med Xbox Game Pass.

PlayStation Now er for øyeblikket tilgjengelig i Europa i Østerrike, Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Luxembourg, Nederland, Norge, Portugal, Spania, Sverige, Sveits og Storbritannia, Nord-Amerika, Canada og USA, USA, og også i Japan.

Tre største hits på PlayStation nå i august!  PS Plus kan skjules igjen: hva vil abonnenter spille?

magicLinks_2_1

Kilde: https://blog.playstation.com/2022/01/31/playstation-now-games-for-february-2022-grand-theft-auto-vice-city-the-definitive-edition-death-squared/


Mer om konsoller og spill:

(en)

You may also like