Home » En stor meteor lyste opp den norske himmelen. Fragmenter kan ha falt i nærheten av Oslo [WIDEO] | Utenriksnyheter

En stor meteor lyste opp den norske himmelen. Fragmenter kan ha falt i nærheten av Oslo [WIDEO] | Utenriksnyheter

by Russell Crowe

Det dukket opp rapporter om en meteor som passerte på himmelen klokken 01.00 lørdag til søndag. Himmelen lyste opp og et brøl kunne høres.

Som rapportert av Euronews.com Ifølge Reuters-rapporter kan meteorittfragmentet ha truffet et stort skogsområde omtrent 60 km vest for landets hovedstad, Oslo. Så langt er det ikke funnet spor etter ham. Det kan ta flere år.

Meteoren fløy med en hastighet på 15 til 20 kilometer i timen og dukket opp på himmelen i noen sekunder. Noen vitner sier de kjente et kraftig vindkast.

Meteor over Norge

– Det vi tok for oss i natt er en stor stein som trolig reiser fra området mellom Mars og Jupiter, asteroidebeltet vårt – sa et av vitnene til hendelsen Morten Bilet i et intervju med Reuters.

Billetten ble forklart i et intervju med Opplysningsvesenet sitert av portalen. Det gjør du ikkeat meteoren mest sannsynlig har brutt i mindre biter. – Hvis du krysset svartrund stein, du har sikkert funnet en meteoritt, sa han.

Det er ingen rapporter om mulige skader eller skader fra et meteorittnedslag.

Se videoen
Se også: Virgin Galactics første bemannede flytur til kanten av verdensrommet

You may also like