Home » «Feyenoord oppdager det norske markedet: to aktører på radaren»

«Feyenoord oppdager det norske markedet: to aktører på radaren»

by Russell Crowe

29. juni 2021 – Feyenoord ser ut til å ha oppdaget det norske overgangsmarkedet i dette overgangsvinduet. Høyreback Marcus Holmgren Pedersen ble tidligere erstattet av Molde FK og to unge nordmenn står angivelig på Rotterdam-lagets ønskeliste. Det er Joshua Kitolano (19) og Fredrik André Bjørkjan (22).


Kitolano er en defensiv midtbanespiller som for tiden er under kontrakt med Odds BK. Den nitten år gamle fotballspilleren er født i Kongo, men har også norsk nasjonalitet. Han har også spilt mange ungdomslandskamper på vegne av Norge. Ifølge Generell avis er nå i severdighetene til Feyenoord, at avgangen til Jordy Wehrmann (til FC Luzern) og muligens også Wouter Burger (til FC Basel) prøver å ta igjen. Kitolano har fortsatt kontrakt frem til sommeren 2022. Overgangsverdien hans øker med Transfermarkt anslått til 700 000 euro.

Nyheten om at Kitolano følges av Feyenoord ble også bekreftet av den vanligvis godt innmeldte Feyenoord Transfermarkt. Twitter-kanalen la til at speideren Bjarne Hansen, som er ansvarlig for å utforske Feyenoord i Skandinavia, har fulgt spilleren tett i flere år.

Twitter-kanalen meldte også at en annen nordmann, Fredrik André Bjørkan, også er på radaren. Med tillegg av venstrebacken ønsker Feyenoord å forutse en mulig avgang fra Ridgeciano Haps eller Tyrell Malacia. Den 22 år gamle bakspilleren spiller for Norges Bodø/Glimt, spilte jevnlig i ungdomslandskamper og fikk også være med på Norges hovedlag denne måneden. Hans nåværende kontrakt går ut neste vinter.

You may also like