Home » «En ting er klart: det er en enorm bardard!» Representanten for Utenriksdepartementet kommenterer: hva du kan forvente når du reiser utenfor Latvia

«En ting er klart: det er en enorm bardard!» Representanten for Utenriksdepartementet kommenterer: hva du kan forvente når du reiser utenfor Latvia

by Russell Crowe

Hva kan du forvente når du reiser utenfor Latvia? Jānis Beķeris, pressesekretær i Utenriksdepartementet, kommenterer situasjonen.


Historier

I Bigauņciems vasket havet bort likene av soldatene med stor tidevann under en sterk storm fra nordvest

19 timer

Cocktail

FOTO. Politiker Ramona Petraviča har unnet seg en erotisk fotoshoot på sidene til et herreblad.

1 dag

Nyheter

Sønnen vitnet i retten: «Jeg har ikke lenger bare en far, men også en mor». Tragedien på våningshuset Jaunjelgava

8 timer

Les andre nyheter

TV24-personlighet Aivis Ceriņš delte sin erfaring fra en nylig tur. Det vil si, nylig ønsket Lilac-familien, to foreldre og to mindreårige barn, å besøke Israel.

Ifølge Aivis Ceriņš vil han ikke bli tatt inn i landet fordi gyldighetsperioden for vaksinen er utløpt, fordi den tillatte perioden i Israel er 180 dager etter vaksinasjon.

ANDRE LES NÅ

På den annen side ville ikke datteren hans, som er ett år og 10 måneder gammel, få komme inn i Israel fordi hun var pålagt å ha vaksinasjonsbevis, noe hun ikke hadde i det hele tatt.

Derfor anbefaler Ceriņš å ringe ambassaden til det spesifikke destinasjonslandet i Latvia før du reiser. «En ting er klart: det er en enorm barriere mellom land, hvis vi snakker om forskjellige restriksjoner og reguleringer,» oppsummerte Ceriņš.

Baker innrømmet at selv om du følger ham veldig tett, kan endringene i situasjonen være overraskende. Derfor anbefales det å sjekke forholdene i landet.

Baker kommenterte at vaksinasjonsbeviset er gyldig i Israel i 180 dager etter at vaksinasjonen er fullført, og sa at den nåværende situasjonen er at EUs digitale sertifikat ikke har enhetlige prinsipper.

Baker rapporterte at samme gyldighetsperiode for vaksinasjonsbeviset er i Norge. I Frankrike, for eksempel, vil sertifikater ikke lenger være gyldige fra desember med mindre en tredje vaksine gis.

RELATERTE INNLEGG

På grunn av den store informasjonsmengden samler Utenriksdepartementet den inn. Og departementets nettsider har reisevarsler der du kan velge hvert land og se all offisiell informasjon.

Det er imidlertid også viktig å huske å kjenne til landene du planlegger å reise til for å nå målet ditt.

Emner

You may also like