Home » Erlin Haaland problemer. Nordmannen spiller ikke i neste Bundesliga-fotballkamp

Erlin Haaland problemer. Nordmannen spiller ikke i neste Bundesliga-fotballkamp

by Russell Crowe

En muskelskade har ekskludert Erling Haaland fra BVBs to siste kamper. Nordmannen var fraværende i 0-1-ligakampen mot Borussia Moenchengladbach, samt i 1-0-duellen i Champions League med Sporting Lisboa. Hans fravær vil vare minst én kamp til.

Se videoen
«Haland er det beste som noen gang har skjedd med Lewandowski.» Kommer BVB Supertalentet allerede overens med den nye klubben?

Lewandowskis retur. Bayern er klare, polakken har én betingelse

Erling Haaland var en av de fraværende

Informasjon om Haalands fravær fra neste Bundesliga-kø ble gitt på fredagens pressekonferanse av Borussia-trener Marco Rose. – Fortsett å slite med muskelproblemer. Han har prøvd, men smerten er fortsatt for mye, sa han. Nordmannen bekreftet selv denne opplysningen på sin Twitter-profil.

BVB-treneren i neste Bundesliga-kø må også klare seg uten noen få andre spillere. På grunn av skader spiller heller ikke Giovanni Reyna, Marcel Schmelzer og Dan-Axel Zagadou mot Augsburg. Mahmoud Dahouds prestasjon er også tvilsom. Emre Can, som bare spilte 11 minutter denne sesongen, kommer tilbake til laget.

Haalands store sesong

Erling Haaland er i utmerket skuddhold denne ligasesongen. Så langt, på de fem kampene han har deltatt i, har han scoret syv mål (like mye som Robert Lewandowski) og også laget tre målgivende pasninger.

Lewandowski kosmisk statistikk.  Pole knuser konkurrentene!Lewandowski kosmisk statistikk. Pole knuser konkurrentene!

Etter seks runder i Bundesliga er Borussia Dortmund nummer fire på tabellen med 12 poeng etter seks runder. Ved seier over Augsburg, som for øyeblikket ligger på sikker førsteplass, og gunstige resultater i andre kamper, kan BVB til og med rykke til andreplass.

You may also like