Home » Erling Haaland i PSGs sikte?

Erling Haaland i PSGs sikte?

by Russell Crowe

Erling Haaland er gjenstand for avreiserykter i løpet av sommerens kommende overgangsvindu. PSG ville være klar til å signere den norske spissen som har spilt for Manchester City i Premier League siden i fjor sommer.

Erling Haaland han ville være et prioritert mål for PSG i løpet av neste sommer overgangsvindu. Den parisiske klubben vil vurdere å betale oppsigelsesklausulen til den norske landslagsspilleren for å gjøre ham til den nye stjernen i troppen sammen med Kylian Mbappé forstår RMC sport og journalisten Daniel Riolo: – Det ser ut til at Haaland ikke er veldig fornøyd i Manchester. Det er ikke bra, og spillet er heller ikke i sin favør.«Han sa i sin analyse av elimineringen i Champions League. «Nå må du vite om City-sjefene ville være villige til å selge en spiller til Qatar, for det er der den politiske saken vil komme inn.» la til.

Erling Haaland-Mbappé, en gullduo for PSG?

Til tross for alt kunne ikke lederne i Manchester City ha noe å si. For som de gjorde med Neymar for noen år siden, ville PSG-lederne være villige til å betale de 200 millioner euroene som står i Erling Haalands oppsigelsesklausul. Og dette fra neste Premier League-overgangsvindu, sier det franske utsalgsstedet. Før det må den parisiske klubben skille seg av med høye lønninger for å respektere UEFAs finansielle fairplay. Men å stille med en Haaland-Mbappé-duo i samme lag ville absolutt vært et stort kupp. Kanskje overlegen en gammel Neymar-Messi-duo.

Bli med oss ​​på vår Instagram-konto, Følg oss på Twitter eller finne fullstendige fotballnyheter i vår partner Pie Decla.

Ikke gå glipp av: Premier League-overføringsvindunyheter og engelsk fotballnyheter:

You may also like