Home » Erling Haaland Show! Perfekt norsk spill. Pika noneon monster

Erling Haaland Show! Perfekt norsk spill. Pika noneon monster

by Russell Crowe

Bundesliga spiller igjen denne helgen. Et av høydepunktene denne sesongen vil være duellen mellom Robert Lewandowski og Erling Haaland om tittelen som beste scorer i turneringen.I den første kampen i den nye sesongen spilte Bayern München uavgjort 1-1 med Borussia Moenchengladbach. Robert Lewandowski, som traff nettet i det 42. minutt, åpnet sine scoringsprestasjoner i denne kampen. Lørdag svarte den 21 år gamle forwarden med stil.

Se videoen
«Haland er det beste som noen gang har skjedd med Lewandowski.» Kommer BVB Supertalent allerede overens med den nye klubben?

Perfekt Haaland-spill! To mål, tre målgivende pasninger og en scoring på 10

Borussia Dortmund slo Eintracht Frankfurt 5-2, og kampen var en utstilling av Erling Haaland. Spilleren deltok i alle lagets slag, scoret to mål og registrerte tre assist fra mål fra Marco Reus, Thorgan Hazard og Giovanni Reyna. Nettstedet whoscored.com ga ham 10 poeng for dagens prestasjon, mens SofaScore-score var 9,8.

Augsburg-polene ble pisket. Gumnys feil i ett av målene

Nordmannen fikk en flott start på sesongens første kamp, ​​da han i det 34. minutt hadde to målgivende pasninger og et mål. Mest imponerende var imidlertid hans to spill på Reynas scoring. 21-åringen så en bedre plassert lagkamerat to ganger, selv om han var i en god posisjon til å skyte.

Så langt kan Haaland skilte med en kosmisk balanse av mål i Borussia Dortmund-farger. Så langt har spilleren scoret 62 mål på 61 kamper for BVB. I Bundesliga er rekorden hans noe mindre «imponerende», siden det er 42 mål på 44 kamper. Siden nordmannen kom til Tyskland har den eneste spilleren med flest scorede mål i Bundesliga vært Robert Lewandowski (57 mål).