Home » Norge starter med Haaland og Feyenoorder Pedersen

Norge starter med Haaland og Feyenoorder Pedersen

by Russell Crowe

1. september 2021 – Stale Solbakken har offentliggjort Norges oppstilling til kampen mot det nederlandske landslaget. Marcus Holmgren Pedersen ser utviklingen sin hos Feyenoord med sin internasjonale debut.


Pedersen byttet fra Molde FK til Feyenoord i sommer. Den 21 år gamle kantspilleren har ingen tilpasningsproblemer i Rotterdam og er fast inventar i trener Arne Slots lag. Foruten Pedersen er også Fredrik Aursnes en del av det norske laget. Feyenoord-midtbanespilleren ble kalt opp etter at Sander Berge trakk seg på grunn av en kroneinfeksjon.

Midtpunktet for nordmennene er Erling Haaland, Borussia Dortmunds målmaskin som starter på angrepspunktet. Virgil van Dijk og Stefan de Vrij har blitt advart, ettersom spissen allerede har scoret tre mål og tre målgivende pasninger i tre Bundesliga-kamper denne sesongen. I kvalifiseringen til VM er Haaland ennå ikke i mål: Kontringen etter tre kamper er på null mål.

Martin Ødegaard er det andre store navnet blant nordmenn. Den tidligere sc Heerenveen og Vitesse-midtbanespilleren, som nylig flyttet permanent til Arsenal, er ikke den eneste spilleren med en Eredivisie-fortid i den norske lagoppstillingen. Morten Thorsby, som spilte sine kamper på Abe Lenstra stadion tidligere, dukker også opp på avspark.

Norge konfigurasjon
Hansen; Pedersen, Strandberg, Hanche-Olsen, Meling; Thorsby, Normann; Ødegaard, Elyounoussi, Hauge; Haaland

You may also like