Home » Et «tørt» spill for Kalniņš; Latvisk hockeylag slår Norge

Et «tørt» spill for Kalniņš; Latvisk hockeylag slår Norge

by Russell Crowe

Det latviske hockeylaget slo Norge i den første kampen i testturneringen i den danske byen Esbjerg torsdag med en score på 3: 0 (2: 0, 0: 0, 1: 0).

16 sekunder etter avspark ble det latviske lagets første mål scoret av Rūdolfs Polcs, som med suksess scoret på kort avstand etter å ha passert Oskars Batņa.

Denis Smirnov klarte å bruke det numeriske flertallet i den første tredjedelen, og nådde 2:0. Selv om Smirnovs hadde en god sjanse til å score målet med en heading, stoppet hjemmelagets keeper Smirnov skuddet til Smirnov da han headet mot laget.

Lagene spilte første halvdel av andre omgang på samme måte, men resten av tiden brukte latvierne mer tid på den norske bakplassen. I det 27. minutt mottok den latviske statlige enheten en to-minutters avvisning for et numerisk oppstillingsbrudd, og spilte i mindretall og forsvarte seg med hell. Det latviske landslaget hadde også muligheten til å spille i flertall, men utnyttet den ikke til å score mål.

I den innledende tredje ble Norge avvist, slik at latvierne kunne spille igjen i flertall. I dette flertallet brukte latviske hockeyspillere mer tid på å angripe, og etter pasninger fra Denis Smirnovs og Patrick Ozols, scoret Renārs Krastenbergs pucken og nådde 3:0.

På det latviske landslaget skilte Deniss Smirnovs seg ut med et mål og en pasning, og ble anerkjent som kampens beste spiller.

Lagets mål ble voktet av Jānis Kalniņs, som blokkerte 14 motstanders skudd.

Fredag ​​skal latviske hockeyspillere konkurrere med det danske landslaget.

«Delfi»-portalen tilbød en direktesending av kampteksten, hvor en detaljert beskrivelse av hendelsene kan leses.

Testspill i hockey: Latvia – Norge.

Denis Smirnov ble anerkjent som den beste spilleren på det latviske landslaget.

Det latviske laget gjorde 24 skudd i kampen, men Norge kunne svare med 14 skudd.

Latvia 3:0 Norge. Kamp over!

Det latviske laget var nær ved å vinne den første kampen i testturneringen. Kalnins skjøt i siste minutt av ordinær tid.

Kalniņš fortsatte å drive det latviske landslaget trygt. Norske hockeyspillere kan fortsatt ikke finne ut hvordan de skal slå ham.

Det latviske laget holdt pucken i frontsonen, og Smirnovs kastet i en vanskelig situasjon, men scoret ikke.

Det var et farlig øyeblikk ved Kalniņšs port, men latvieren slo pucken. Vakten var den første som nådde skiven og kastet den ut av vernesonen.

Batņa kom uventet alene mot keeper, men helt på nært hold klarte han ikke å slå Volden.

Razgals og Krastenberg kjempet om pucken, vunnet av Ozols, som gjorde et farlig skudd, som ble tatt av Walden.

Latvia-keeper Jānis Kalniņš spilte utmerket etter Magnus Gehebs skudd, og grep pucken med en hanske.

45:47 min. Latvia 3: 0 Norge Tre sekunder før slutt på flertallet vant Latvia flertallet. Renārs Krastenbergs skled og skled på det våte gresset.

Etter Schwanenbergs pasning var Smirnov i en god posisjon, men scoret ikke fra veldig nært.

Etter skuddet til Mammich slo Walden pucken rett på toppen av Batni, men klarte ikke å få den i mål.

43:50 min. Avslag i det norske laget. Reningen ble straffet for farlig spill med høy stokk.

I det tredje minuttet av den tredje tredjedelen skapte det latviske laget en meget god scoringsmulighet, men Volden klarte å slå pucken og forsvarerne kastet den fra seg. Et øyeblikk senere bommet Krastenberg på målet.

Periode 3 har startet.

Etter andre periode ble det scoret 16 mål for det latviske laget og ni for Norge.

Latvia 2: 0 Norge. Periode 2 er avsluttet.

Det latviske laget dyttet nordmennene inn på bakplassen sin, og motstanderne hadde store problemer med å motstå presset. Det latviske laget kunne imidlertid hatt flere kull.

Latviske hockeyspillere vant initiativet til spillet med flertall, og Deniss Smirnovs skilte seg ut med gode gjerninger i angrep. Etter en av banene slo Voldens pucken foran mål, men det var ingen latvisk hockeyspiller.

På slutten av flertallet kastet Polc ballen i mål, men Walden reddet ham absolutt. Denne gangen ble størstedelen av det latviske utvalget ikke brukt.

Krastenbergs og Bērziņš truet hovedsakelig målet forsvart av Walden, men forsøkene deres foran målet var mislykkede.

30:52 min. Avslag i det norske laget. I angrepet til det latviske laget scoret Ozols et mål, men reglene ble brutt mot Polts.

De fleste på det norske laget klarte ikke å skape mål. Tempoet i spillet er ikke det høyeste, men nordmennene kunne gjøre to gode skudd mot målet til det latviske laget, men Kalnins avviste skiven.

Krastenbergs kontring var imponerende og ble kun stoppet av en sjokkerende felling.

26:33 min. Avslag i valg av Latvia Brudd på den numeriske sammensetningen av Latvia. Zabusov soner straffen.

I det latviske lagets angrep gjorde Zīle et langskudd, men Krastenbergs og Voldens kolliderte foran mål. De to brydde seg ikke om hverandre.

Kalnins avverget to skudd fra det norske laget.

Nauris Sējējs blokkerte en trussel fra en norsk landslagsspiller. Nordmennene legger aktivt press på det latviske laget, og forhindrer at angrepet starter.

Periode 2 har startet.

I den første tredjedelen gjorde de latviske hockeyspillerne 10 skudd, men nordmennene gjorde seks skudd.

Latvia 2: 0 Norge. Periode 1 er avsluttet.

Kalniņš stoppet Fladebis skudd fra en utmerket posisjon.

Latviske hockeyspillere spilte vellykket i midtsonen, og skapte vanskeligheter for motstanderne å komme inn i frontsonen. Det var ingen gode øyeblikk i angrepet i de siste episodene.

14:18 min. Latvia 2: 0 Norge Det latviske laget vant raskt flertallet. Deniss Smirnovs» kne vil gjøre vondt i noen dager, men heldigvis for FC vil han kunne fortsette kampen.

13:53 min. Avslag i det norske laget. Det norske laget hadde tatt kontroll over kampen, men da holdt ikke Andersen pucken i angrepsfeltet, men kjempet i stedet for med en høy stikker.

Kalnins avverget et ganske truende skudd fra en norsk spiller. Norge «ble fanget» i angrepssonen, og tvang den latviske keeperen nok en gang til å forsvare seg fra pucken.

Mamčics har avfyrt et skudd fra rundt 35 meter, og Zabusov kunne ikke gjøre noe med det. Han kom seg ned og svingte, han klarte det hele.

Det norske laget har ikke klart å score mål så langt. Kalniņš slo en gang pucken da pucken var nær ham. Så klarte det latviske laget et angrep der angriperen endret retningen på puckens flukt foran mål, men Voldens tok tak i pucken.

Det latviske laget fortsatte den vellykkede starten på kampen. Zabusov scoret fra Voldens beskyttede bue og et øyeblikk senere fra Razgale.

1:16 min. Latvia 1: 0 NorwayOskars Batņa brakte motstandernes puck til kanten av banen og scoret ikke nøyaktig.Ingen oppdaget Rūdolfs Polts, som scoret sitt første mål for det latviske landslaget.

Spillet har startet!

Sammensetning av det latviske utvalget for spillet: https://twitter.com/lhf_lv/status/1458851098421346304

Hovedtreneren for det latviske landslaget, Harijs Vītoliņš, vil søke etter reservene til det nærmeste landslaget i denne turneringen og vil sjekke keeper Jānis Kalniņš. https://www.delfi.lv/sports/news/hokejs/harijs-vitolins-pirms-olimpiskajam-spelem-velas-tikt-skaidriba-ar-treso-vartsargu.d?id=53758165

Det latviske hockeylandslaget begynner forberedelsene til OL i Beijing. I novemberlandslagets «vindu» møter det latviske landslaget først det norske landslaget, men matcher deretter krefter med Danmark.

You may also like