Home » Euro Espoirs: Bleuets fortsetter mot Norge

Euro Espoirs: Bleuets fortsetter mot Norge

by Russell Crowe

Etter Italia torsdag dominerte Tricolores Norge denne søndag ettermiddag (0-1), med et sterkt ombygd lag. Men de vil ikke ha rett til å tape mot Sveits på onsdag for å nå kvartfinalen.

Franskmennene vil ikke ha det lett mot sveitserne på onsdag (20.45) og vil ha skjebnen i sine hender siden uavgjort vil være nok til å gå videre til kvartfinalen. En upåklagelig prestasjon i denne gruppe D vil tillate dem å være først og forbli i Cluj-regionen resten av konkurransen. Dersom Italia ikke slår Norge, blir beregningene forenklet.

Søndag ettermiddag klarte Bleuets så vidt å slå Norge. Rett før timemerket lanserte Le Fée Adli ned til venstre. Angriperen fokuserte hardt på bakken mot Kalimuendo som bommet på innsiden med høyrefoten. Michael Olise dukket opp ved den andre stolpen for å avslutte med et lavt skudd fra venstre fot (0-1, 57.). Dette blir hans siste gest for kvelden, da Crystal Palace-spissen ble skadet sju minutter senere i en kollisjon med den norske keeperen.

Målet hans vil imidlertid være nok selv om Sylvain Ripolls menn kunne unngått noen skrekk. Cherki og deretter Gouiri gjorde ikke slutt på spenningen mot Klaesson (71, 88). Helt til slutten var Bleuets prisgitt en norsk dødball eller et geni, som denne restarten av keeper Klaesson, avvist av Jatta og reddet av Lukeba (90º+4).

Ridder og Diakité-holdere

Mangelen på rytme og teknisk sløsing fungerte til fordel for Bleuets. De to Lille-spillerne startet også avsparket. Bafodé Diakité forble seriøs og streng i sin høyre bane da Lucas Chevalier var mye mindre etterspurt enn mot Italia torsdag. Calaisianen hadde den gode ideen å holde fokus til slutten for å fange dette spente skuddet til Sebulonsen (86.). Det vil være nødvendig å lage en annen. rent laken Onsdag kveld sikrer Sveits en plass i kvartfinalen.

NORGE – FRANKRIKE: 0-1 (0-0). Mål: Olise (57.).

You may also like