Home » Feyenoord returnerer til Norgesturné og velger en playmaker (25) fra Molde FK

Feyenoord returnerer til Norgesturné og velger en playmaker (25) fra Molde FK

by Russell Crowe

Feyenoord har signert Fredrik Aursnes. Den 25 år gamle midtbanespilleren (til høyre på bildet) kommer fra Molde FK, en klubb som også høyreback Marcus Holmgren Pedersen kommer fra.

Mugg har på din egen nettside bekreftet at Aursnes er på vei til Rotterdam. Midtbanespilleren har spilt for Molde siden 2016 og har 200 førstelagskamper for den norske toppklubben på sitt navn. I mai i år fikk Aursnes til og med debut på det norske landslaget.

Daglig leder Ole Erik Stavrum i de norske, er takknemlig overfor playmakeren. «Vi vil takke ham for mer enn fem fantastiske år. Han har tatt store fremskritt og har blitt en fantastisk fotballspiller her. Fredrik har vært en bærebjelke for oss og fortjener å ta neste steg. Vi vil fortsette å følge ham!»

Den 25 år gamle playmakeren bringer kreativitet og erfaring. I tillegg til debuten på landslaget kan Aursnes også diskutere de nødvendige europeiske kampene. Han spilte 29 ganger i Europa League og fikk fem ganger lov til å starte en Champions League-kamp. Han spilte også i den innledende runden av Conference League denne sesongen.

Videospiller

Se de beste fotballvideoene her

Flere videoer

You may also like