Home » Florida Panthers | Aleksander Barkov kan komme tilbake til kamp onsdag

Florida Panthers | Aleksander Barkov kan komme tilbake til kamp onsdag

by Russell Crowe

(Sunrise) Stjernespiss Aleksander Barkov burde være tilbake på isen snart, kanskje veldig snart, og nyheten har brakt et kollektivt lettelsens sukk til Florida Panthers.


Det er ikke helt sikkert om Panthers-kapteinen spiller i kamp 4 i Eastern Finals mot Carolina Hurricanes onsdag kveld.

Han forlot kamp nummer 3 i første omgang på grunn av en underkroppsskade.

Hans retur er en mulighet, sa trener Paul Maurice tirsdag, noe som åpenbart er et veldig godt tegn for et lag som er én seier unna Stanley Cup-finalen.

Barkov ble beskrevet som en tvilsom sak etter skaden; han kom ikke tilbake i den aktuelle kampen. Siden den gang har tester og evalueringer utelukket store problemer.

«Det var mer en forholdsregel enn noe annet, for å utelukke noe alvorlig,» sa Maurice. Vi er veldig optimistiske om at den kommer tilbake snart, og når den gjør det, vil den være klar. Vi er optimistiske for kamp 4. Hvis det er nødvendig, kan vi se det i kamp 5.»

Barkov kan ha offisielle plikter å utføre hvis Florida vinner onsdag kveld.

Prince of Wales Trophy venter på vinnerlaget i øst. Vanligvis introduseres kapteinen, da blir det klart om kapteinen er overtroisk eller ikke. Noen rører den ikke i det hele tatt og poserer høflig for bilder, andre gjør det, og noen, Sidney Crosby og Alex Ovechkin de siste årene, har tatt den og skøytet med trofeet en stund.

«Han er en integrert del av laget vårt,» sa spiss Eetu Luostarinen om Barkov. Den viser det på is. Det er klart vi vil ha ham mest mulig på isen. »

Barkov ble truffet av Carolinas Jack Drury med omtrent syv minutter igjen av åpningsperioden av kamp 3, og viste ingen klare tegn til ubehag etterpå.

Barkov kom tilbake til benken etter at han dukket opp på isen og snakket med Panthers medisinske personale før han dro til garderoben.

Barkov har fire mål og 12 poeng på 15 kamper i det nåværende sluttspillet.

Panthers leder 3-0 i sitt forsøk på å nå Stanley Cup-finalen for første gang siden 1996.

You may also like