Home » Forklaring på slutten av Netflix-filmen

Forklaring på slutten av Netflix-filmen

by Siv Jensen

Slutten på Luther: Fallen Sun gjorde en god del av publikummet forvirret. Det skjer faktisk mye i løpet av de to timene filmen varer.

inspektøren john luther han går ut av pensjonisttilværelsen fire år etter seriefinalen. Han kommer ikke tilbake i en ny sesong, men i en film der han leder den vanskeligste etterforskningen av karrieren. Luther: Fallen sol Det er en intens jobb der det skjer mye. Så la oss ta alt fra begynnelsen for å fullt ut forstå slutten av Luther: Fallen sol Tilgjengelig som ny på Netflix.

John Luther bak murene inn falt sol

Luther mistet all motivasjon etter fengslingen.

Luther: Fallen sol åpner med en etterforskning av kidnappingen av den unge kvinnen callum aldrich. Detektiven vår er i ferd med å løse saken, men kidnapperen tar ham. Sistnevnte lekket til pressen Luthers ulovlige praksis og uredelighet. Vår avsatte inspektør får senere en fengselsstraff. Unge Callum forblir usporbar. År senere dør gutten andre ofre under avskyelige forhold.

Vellykket forretningsmann om dagen og seriemorder om natten. David Roberto (Andy Serkis) er ansvarlig for Callums død og Luthers fengsling. Den kriminelle millionæren håner også den falne inspektøren ved å sende ham et opptak av offerets siste skrik. Pliktfølelsen og skyldfølelsen presser helten vår til å rømme for å stoppe Robey på slutten av Luther: Fallen sol.

Robeys metode for å kontrollere ofrene sine

Den britiske skuespilleren Andy Serkis spiller karakteren til David Robey.

Vår flyktende inspektør klarer raskt å finne Robeys spor. Du har til og med en stor sjanse til å fange seriemorderen før slutten av Luther: Fallen sol. spesielt en jakt i krysset mellom Piccadilly Circus. Men Robey klarer å rømme med London Underground og forårsaker et masseselvmord.

Det er bare en utsettelse for etterforskeren vår som nå identifiserer seg profilen til din fiende. Faktisk bruker forretningsmannen sine økonomiske ressurser til å spionere på folk London CCTV-nettverk. Deretter utpresser han folk med kompromitterende hemmeligheter. Utpresseren manipulerer dem etter eget ønske.

  • Hvordan få flere nye ting på Netflix?

Fordi medias tidslinjeKatalogen som tilbys av Netflix i Frankrike er fortsatt begrenset sammenlignet med utlandet.

Slik omgår du disse begrensningene:

  • Installer en VPN som NordVPN
  • Start VPN
  • Velg en server i et fremmed land
  • Få tilgang til Netflix-katalogen for det valgte landet.

Den usannsynlige duoen Raine og Luther

Odette Raine ønsker å arrestere Luther etter flukten.

Der Detektiv Odette Raine (Cynthia Erivo) er den nye lederen for Londons krimseksjon. Merk at karakteren ikke eksisterer i den britiske serien. Sjefsinspektørens prioritet er å sette Luther tilbake i fengsel. Men han vil ende opp med å slå seg sammen med helten vår til slutten av Luther: Fallen sol. Raine vil spare datteren hans Anya kidnappet av Robey.

Paret klarer å finne Georgia, den skjulte kona til seriemorderen, og møtet for å avhøre henne. Dette gir henne en viktig ledetråd som vil bidra til å finne ektemannen, som gjemmer seg i Norge. spør luther hans venn Martin Schenk å våke over og beskytte Georgia. Schenk oppdager senere at Raines stedfortreder er på Robeys lønnsliste.

Et avbrutt rødt rom på slutten av Luther: Fallen sol

Robey vil at Luther og Raine skal drepe hverandre i det røde rommet hans.

Luther og Raine ankommer for å slutte seg til Robey-godset i Norge. De to forskerne blir tatt til fange av sistnevntes håndlangere. Den gale millionæren låser dem inne i et rom for å starte en Rødt rom. Men de to provisoriske partnerne nekter å drepe hverandre. Det er da Luther prøver å snu den gale forretningsmannens plan på hodet.

Internett-brukere forlater det røde rommet i hopetall når Luther hevder at politiet sporer dem alle. Robey tar den og prøver deretter å stikke av. Men inspektøren vår kommer ikke til å la ham slippe unna denne gangen. Jakten ender på en frossen innsjø hvor seriemorderen drukner. Hjelp kommer i tide for å redde Luther. Raine finner Anya i god behold.

Jeg går ikke tilbake til fengselet på slutten av Luther: Fallen sol

Luther får tilbake sin ikoniske frakk på slutten av filmen.

Luther våkner opp i en britisk regjeringssikker bolig. Han er i ferd med å komme seg etter skadene. Vennen Martin Schenk er der og gir ham tilbake den ikoniske kåpen. En konvoi med store svarte biler kommer for å lete etter vår flyktende inspektør. Schenk betrodde senere kameraten sin det han skal ikke tilbake til fengselet.

En embetsmann hilser på Luther og takker ham for arbeidet med Robey-saken. Oppmuntre vår falne inspektør til å sette seg i bilen. En høytstående britisk regjering ønsker å møte helten vår. Sistnevnte som setter seg inn i bilen markerer slutten på Luther: Fallen sol. TIL åpningskonklusjon som gir håp om en eventuell retur av detektiven.

You may also like