Home » Manchester City – Leipzig: Erling Haaland litt skuffet fordi han ønsket å «gjøre et dobbelt hat-trick» (lol)

Manchester City – Leipzig: Erling Haaland litt skuffet fordi han ønsket å «gjøre et dobbelt hat-trick» (lol)

by Russell Crowe

fotballCN

Den norske spissen, monstrøse under demonstrasjonen mot Leipzig, i 16-delsfinalen i Champions League, måtte nøye seg med en fem-gang

HAN juksekode Erling Haaland slå igjen. Nordmannen preget historien til Champions League ved å bli den tredje spilleren som scorer en femling i konkurransen på tirsdag kveld, under canings påført av manchester by i Leipzig (7-0) i andre etappe av 16-delsfinalen. Bare Lionel Messi med Barça i 2012 og brasilianeren Luiz Adriano i 2014 med Shakhtar Donetsk hadde tidligere oppnådd en slik bragd. Bortsett fra at Haaland bare var på banen i en time.

«Jeg sa til Pep (Guardiola) da jeg dro at jeg gjerne skulle ha scoret et dobbelt hattrick (ett i første omgang og ett i andre), men hei, hva vil du? ertet han ved sluttsignalet. Vel, bare halvparten. Vi ser for oss at utsiktene til å bli den første mannen til å score seks mål i en C1-kamp må ha kilt ham. Men hvis treneren hans fjernet ham, var det for å gi ham noen flere rekorder å jage etter i fremtiden. «Hvis du kommer dit som 22-åring, vil livet ditt bli kjedelig. Nå kan du gjøre det i fremtiden, sa han guardiola smiler. Nei, jeg byttet fordi spillet var over. »

Nordmannen fikk selvfølgelig ros av alle, også motstanderfeltet som bare kunne se skaden. «De spiste oss på banen, jeg har aldri tapt 7-0 i min karriere, det er en virkelig bitter natt for oss,» sa den tyske forsvarsspilleren Benjamin Henrichs. Haaland er en veldig fysisk spiller, det er vanskelig å forsvare ham og han tilfører mye til spillet, måten han spiller på i dag sier mye om kvalitetene hans. »

Scoringsmaskinen er nå på 39 mål på 36 kamper for City. En total som allerede gjør ham til den mest produktive målscoreren i en sesong i klubbens historie, og slår en rekord som går tilbake til 1929. «Problemet han har er at så snart han ikke scorer to eller tre mål i en kamp, han kritiserer, bemerker Guardiola. Men han er en stor konkurrent. Hvem er ikke ferdig.

You may also like