Home » » Forklaringen av politikken oppfattes som mangelfull »

» Forklaringen av politikken oppfattes som mangelfull »

by Russell Crowe

Det avtroppende kabinettets beslutning om å ikke la fans komme inn på stadioner kan ha liten forståelse fra fotballens side. Det var ikke et råd fra OMT og tidligere studier har vist at stadier ikke er kilder til infeksjon.

Derfor diskuteres neste kamp mot PEC Zwolle på en tom Kuip i FC Rijnmond. «Feyenoord ser frem til søndagens kamp, ​​men de ville ha foretrukket å spille den med et publikum,» sa klubbens observatør Dennis van Eersel. » Det er ikke forstått i fotball og på Feyenoord hvorfor stadionene skal forbli tomme. Den forklaringen av politikken anses som litt feil.» Derfor foreslo mange klubber å utsette konkurransen noen uker for å unngå fotball på tomme stadioner. Det var imidlertid KNVB uenig i og det spilles derfor fotball denne helgen.

» Hvis konkurransen blir utsatt, vil det umiddelbart bli et stort puslespill. Når skal du gjøre opp de kampene? Så kan du fortsette inn i juni. Neste sesong blir allerede en stor gåte på grunn av verdenscupen. Det er heller ikke en ønskelig situasjon. Dessuten kan han gjøre det for ingenting fordi tiltakene fortsatt kan forlenges om to uker, fortsetter Van Eersel. Derfor er ikke Legionen velkommen før minst 4. desember.

Kan missing The Legion påvirke muligheten for å konkurrere om mesterskapet eller ikke? »Det kan være det. En full Kuip er en veldig positiv faktor for Feyenoord. Det er fans som støtter klubben fra første til siste minutt, sier Emile Schelvis. «Tenk at Nederland hadde spilt en slik kamp mot Norge i full Kuip, så får du også et sukkende publikum etter hvert. Det kan påvirke spillere også, men det har ikke Feyenoord noe imot. Faktisk: fansen er en ekstra støtte på De Kuip, og du vil savne dem.»

You may also like